Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 428 kJ / 819 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,18 g |
Tuky | 32,82 g |
Vláknina | 0,12 g |
Cholesterol | 1,34 g |
Sodík | 728 mg |
Sůl | 1,64 g |
Sacharidy | 5,72 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na troške oleja opražíme narezané filé, popučíme ho vidličkou. Vmiešame zápražku urobenú z trochy oleja, múky a vody. Premiešame a pridáme sekanú vňať, nadrobno narezané vajcia, ochutíme soľou, korením a šťavou. Necháme vychladnúť.
Krok 2: Cesto vyvaľkáme a narežeme na štvorce asi 5x5 cm. Na každý uložíme plnku a prehneme. Potrieme vyšľahaným vajíčkom, posypeme sezamom a upečieme.
Zveřejněno 10. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí taštičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/opX
Moje poznámka
Rybí taštičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/opX
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 5 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 10 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 15 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 3 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 4 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 6 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 7 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 8 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 8 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 9 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 9 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 10 hodinami
Tématické fráze:
rybí kuchyně,
studená rybí kuchyně,
kuchyne rybi,
rybí studená kuchyně,
bažant- studená kuchyně,
recepty na rybí filé,
fotogalerie rybí kuchyně,
studená kuchyně rybí,
rybí kuchyně-recepty,
rybí studené recepty
Suroviny:
těsto listové,
filet rybí,
vejce,
nať petrželová,
šťáva citronová,
pepř černý,
sůl,
olej,
mouka hladká
Komentáře