Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 423 kJ / 1 774 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,22 g |
Tuky | 90,38 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 190,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mátová zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m2Bn
Moje poznámka
Mátová zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m2Bn
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 1 hodinou
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 3 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 4 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 4 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 18 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 19 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 19 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 20 hodinami
Tématické fráze:
domácí mátová zmrzlina,
recept na matovou zmrzlinu,
jak udělat mátovou zmrzlinu,
mátová zmrlina,
jaknudelat matovou zmrzlinu,
domácí zmrzlina mátová,
recept na zmrzlinu ze zmrzlinovače,
zmrzlina recept,
mátová domací zmrzlina,
mátová,
mátová šlehačka,
recept na zmrzlinu mátovou,
mátová voda,
směs do zmrzlinovače,
domaci zmzlina ze šlehačky,
recept na mátovou domácí zmrzlinu,
domácí mátová šlehačka,
mátová zmzlina,
recept na domácí mátovou zmrzlinu,
recenze zmrzlinovače
Suroviny:
mléko,
cukr,
smetana,
sůl,
máta čerstvá,
žloutek
Komentáře (3)