Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 423 kJ / 1 774 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,22 g |
| Tuky | 90,38 g |
| Vláknina | 16,00 g |
| Cholesterol | 1,26 g |
| Sodík | 364 mg |
| Sůl | 0,92 g |
| Sacharidy | 190,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mátová zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m2Bn
Moje poznámka
Mátová zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m2Bn
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 2 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 23 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 2 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 2 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 4 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 5 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 7 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 8 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 8 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 8 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 9 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 9 hodinami
Tématické fráze:
domácí mátová zmrzlina,
recept na matovou zmrzlinu,
jak udělat mátovou zmrzlinu,
mátová zmrlina,
jaknudelat matovou zmrzlinu,
domácí zmrzlina mátová,
recept na zmrzlinu ze zmrzlinovače,
zmrzlina recept,
mátová domací zmrzlina,
mátová,
mátová šlehačka,
recept na zmrzlinu mátovou,
mátová voda,
směs do zmrzlinovače,
domaci zmzlina ze šlehačky,
recept na mátovou domácí zmrzlinu,
domácí mátová šlehačka,
mátová zmzlina,
recept na domácí mátovou zmrzlinu,
recenze zmrzlinovače
Suroviny:
mléko,
cukr,
smetana,
sůl,
máta čerstvá,
žloutek
Komentáře (4)