Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka z Makrely v tomatě

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

isindy isindy

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 248 kJ /
537 kcal
Bílkoviny44,45 g
Tuky37,95 g
Vláknina0,75 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 498 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy4,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pomazánkové máslo smícháme s pažitkou, přidáme nadrobno nakrájený pórek a nahrubo nastrouhaná uvařená vejce. Z kousků makrely vyjmeme páteř a vidličkou maso rozdělíme na menší kousky. Krok 2: Poté lehce vmícháme i s tomatem do připravené směsi. Osolíme dle chuti.

Zveřejněno 18. 5. 2011

Poznámka autorky isindy

Varianta, jak zlikvidovat omylem koupenou Makrelu v tomatě, chtěla jsem vzít Makrelu ve vlastní šťávě...chybička se vloudila, kombinaci rybiček a "kečupu" příliš nevyhledáváme, ale v tomto případě vznikla chutná pomazánka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka z Makrely v tomatě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lvK1

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka z Makrely v tomatě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lvK1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Ivi, dekuji, brzy zrealizuji a poslu fotky...:-K:-K:-K.

Fíha Ivi, dělala jsem podobnou a tuším, že tahle bude taky eňo ňůňo:yes:

Anna Kocikova: já mám raději v pomazánkách kousky jednotlivých surovin, takové ty pěny mi moc nechutnají:-8...takto kousnu a vždy cítím tu chuť ryby, tu vajíčka :-p...mám to tak raději, není to tak kompaktní hmota...ale vím, že je hodně lidi šlehají :-)

:-p:-p bod+,rybí pomazánky tzv.na 1000 způsobů:yes: s pórkem vyzkouším-to jsem ještě nedělala:-D

Jako Špagetka;-)co je v tomatu u nás jede taky mňam:-*Také dělávám bez porku a to za vyzkoušení určitě stojí.Já rybky mixuju,zkusím podle Tebe:yes:+:yes:

Daniella O.: už to tam máš doplněné ;-) já kupuji zn.SOKRA, jsou tam opravdu kusy masa, ne nějaká podivná hmota, ale tentokrát jsem se "uklepla" a vzala špatnou...nakonec se tak špatná neukázala :-)

Isi, téééda ty máš štěstí, že ve 2 jsem už spala :-(:-D:-D:-D, u nás makrela v tomatu naopak jede, dělala jsem bez porku, tudíž přidám ještě pórek - skvělý tip :-p:yes:

Ivi, ze to bude dobrota a malo kalorii na grahamove housce je bez debat.....:-K. Jenom prosim upresni, gramaz pomazankoveho masla a makrely v tomate.... tady se to vyrazne lisi, asi je to hloupy dotaz, ale rada bych vyzkousela....;-):-8:-K. DEKUJI :-K.

Tématické fráze:
rybí pomazánka z makrely, recepty.cz, rybí pomazánka z makrely v tomatě, pomazánka z makrely, rybí pomazánka s tomatem, makrela konzerva pomazanka, pomazánka z makrely ve vlastni štavě, pomazánka z makrely v konzervě, makrela konzerva, pomazanka z filet v tomate, filety z makrely pomazanka, pomazanka z makrely z konzervy, rybí pomazanka z makrely az, rybí konzerva makrela, makrela v konzervě, rybi pomazanka makrela v tomate, makrela v kecupu, makrela, pomazánka z konzervy makrely, pomazanka z rybi konzervy v tomatu

Suroviny:
pomazánkové máslo, vejce, makrela v tomatě, pórek, pažitka, sůl

Přidat fotografie receptu