Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangas na slanině s hořčicí

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mimosa mimosa

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny

Porce: podle množství použitých rybích filetů

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Do pekáče rozprostřeme anglickou slaninu, na to položíme porce pangase, potřeme hořčicí a zasypeme sekanou pažitkou. Krok 2: Posypeme na půlkolečka nakrájenou cibulí, nakrájenou kapií a dáme péct (bez podlití - ryba pustí vodu). Po půlhodině, nebo až ryba neplave ve vodě, přidáme 3 lžíce tuku. Podáváme s bramborem, hranolky nebo bramborovou kaší

Zveřejněno 18. 5. 2011

Poznámka autorky mimosa

Podobné recepty tu jsou, ale snad je to něco trochu jiného.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas na slanině s hořčicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qVPy

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas na slanině s hořčicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qVPy

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

1Xtina:Dávám ho rozmraženýho,ale stupně nepovím,mám plynovou troubu.Vždycky nechám asi čtvrt hodiny naplno,pak stahnu napůl

chtěla bych se zeptat pangase tam dáváš zmraženého nebo ne? a na kolik stupňů to pečeš?;-)

Anna Kocikova:díky a jsem ráda,že chutnalo:-K

Mimosko:-po víkendu jsem dělala podle Tvého receptu;-)jen nebyl pangas,ale štikozubec:-)Pochutnali jsem si:-*bodík jsem už poslala dříve,tak k poděkování za príma oběd posílám foto:-))

Dano 61,jsem ráda,že chutnalo,ta anglická v tom sedí

mimoso - hmmmm jednoduché a velmi dobré:yes::-D udělala jsem a opravdu dobré.

Taky mi moc nesedí kombinace s pangasiem a hranolkami. Ale to je kadýho věc;-) Pangas se mi jeví jako jemnější ryba a kdybych jí měla konzumovat s hranolkami, ztratila by tu chuť tý ryby. Aspoň to je můj názor! :-)

Mimosko, tak to taky můžeme:-p Dávám ti 5.bod:yes:

pangas s hranolkama?mno..budiž :-//

V tom pekáčku jak je to hezky poskládané;-):-))No a v závěru rybka nevypadá věru zle:-*Hezký recept,líbí se mi:-p+:yes:

Vyzerá to lákavo:-p:yes:

Tématické fráze:
recepty.cz, zapečený pangasius v hořčičné, zmrazený pangasius recepty, pangas na slanine, pangas ve slanině, pangas se sýrem a hořcici, recept na pangase, pangas v anlické slanině, recept na pečeného pangaciuse, recept na pangaciuse, recept pangas, pangas recept, pangas s anglickou, pangasius na slanině, pangasius s cibulí a slaninou, jak konzmovat pangas, pangasius zapečený s hořčicí a anglickou slaninou, na kolik stupňů péct pangase, pangas se slaninou, pangas se slaninou

Suroviny:
pangasius, slanina anglická, hořčice plnotučná, kapie, máslo, koření, cibule

Přidat fotografie receptu