Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlá ljutenice podle Airan

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

zizala zizala

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 214 kJ /
1 007 kcal
Bílkoviny32,00 g
Tuky8,80 g
Vláknina40,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 212 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy180,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kapie upečeme v troubě, oloupeme, umeleme na masovém strojku. Smícháme s protlakem a lžící feferonek (kdo nemusí pálivé, ať to vynechá). Krok 2: Vše přivedeme k varu s 50 g oleje a za stálého míchání povaříme 5 minut. Krok 3: Může se sterilovat, jinak vydrží v chladu 3-4 dny.

Přidáním umletých oloupaných předem pečených 1-2 lilků získáte aivar ;-)

Zveřejněno 27. 5. 2011

Poznámka autorky zizala

Fotku nemám, ale mám vyzkoušeno několikrát.

Autorka: Airan na receptech.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlá ljutenice podle Airan

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rg02

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlá ljutenice podle Airan

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rg02

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (2)

Dělala jsem již v létě a je výborná:-p, posílám dodatečně foto a bodík:yes:

:yes:;-):-p

Tématické fráze:
aivar, aivar recept, feferonková pasta recept, recept na aivar, recept aivar, ljutenice recept, recept na ljutenicu, domácí aivar, aivar recepty, domaci feferonkova pasta, ljutenice, co je to aivar, domácí ljutenice, co je to aivar?, co je aivar, recepty aivar, aivar pasta, recept na domácí aivar, feferonková pasta, pečený aivar

Suroviny:
kapie červená, protlak rajčatový, pasta feferonková

Přidat fotografie receptu