Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ryby na zázvoru

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 906 kJ /
695 kcal
Bílkoviny10,40 g
Tuky39,14 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 123 mg
Sodík 98 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy41,56 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Porce ryby osolíme, opepříme a okořeníme zázvorem. Krok 2: Vložíme je na rozehřátý olej, po obou stranách opečeme a podlijeme bílým vínem. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a vše dusíme pod pokličkou asi 10 minut, pak rybu vyjmeme a dáme na teplo. Krok 3: Do šťávy vlijeme smetanu s rozmíchanou moukou, dobře promícháme a povaříme. Omáčku zjemníme máslem a dochutíme citrónovou šťávou. Krok 4: Nakonec vložíme zpět porce ryby a prohřejeme. Podáváme s rýží a zeleninovým salátem.

Zveřejněno 16. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ryby na zázvoru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mO0

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ryby na zázvoru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mO0

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Recept som skúšala celkom sa vydaril, deťom to moc nechutilo, mne áno. :yes:

Kde si môžem nájsť informácie o zázvore, pozrela som stránku vyššie a ešte nejaké dámské weby, o účinkoch toho bolo najviacej tu: http://www.elegantnibydleni.cz/zazvor-a-jeho-leciv... poznáte aj iné weby ? Poraďte. Ďakujem !

niečo o zázvore 3. 10. 2012 11:17
Dobrý recept, chválim :)) niečo o zázvore nájdete aj na: http://zazvor.com/

:-p:yes:

Od rána musím robiť na počítači:-//tak tento "recept dňa" mi nemohol uniknúť,mám na to stále chuť:-D:-pTerezka,tá omáčka vyzerá parádne a zázvor používam často:yes:Teraz neviem čo zajtra,či rybu alebo minúť karfiol:-SAle bodík si neodpustím:-))

vybusna, použila som mletý, podľa receptu. Ale bolo to výborné, my máme zázvor radi, použila som tak 2 lyžičky, niekomu by možno bolo veľa, treba ochutnať. Rybu som mala pangasa. Dávam 1, je to rýchle a chutné:yes:

tejaja ides pouzit mlety, alebo cerstvy zazvor?

Tématické fráze:
recepty se zázvorem, ryba se zázvorem, recepty z pangasa, obalovany losos, zázvor-recepty, dobrý recept na rybu, obalovaný losos recept, losos na zazvoru, recepty-zázvor, losos zazvor, jak uchovat čerstvý zázvor, diabetes-zázvor, zázvor recepty se zázvorem, recepty s čerstvým zázvorem, makro.cz ryby, zázvorové recept, recept ryby, zázvor recepty vino, ryby, losos v receptech

Suroviny:
ryba, víno bílé, cibule, mouka, smetana, máslo, šťáva citronová, sůl, pepř mletý, zázvor mletý, olej

Přidat fotografie receptu