Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaný žraločí steak

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

isindy isindy

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 902 kJ /
694 kcal
Bílkoviny73,98 g
Tuky39,99 g
Vláknina0,80 g
Cholesterol 208 mg
Sodík 1,96 g
Sůl4,37 g
Sacharidy9,06 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na marinádu smícháme všechny suroviny. Krok 2: Maso necháme rozmrazit, důkladně omyjeme a osušíme a dáme marinovat na 0,5-1 hod. do lednice. Poté na steakové pánvi zprudka opékáme cca 4 min. po každé straně, možno též grilovat.

Podáváme s listovým salátem a opečenými bramborami.

Zveřejněno 29. 5. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marinovaný žraločí steak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oAQX

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marinovaný žraločí steak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oAQX

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

MoreFamed 5. 7. 2013 19:48
Dnes jsem chtěl žraloka dělat, tak jsem ho předtím vycachtal v té marinádě, a musím uznat, že byl fakt vytuněný. :-* Hosté se ho napřed trochu báli, ačkoli už byl mrtvý a neměl zuby, ale pak uznali, že to byl vrcholný gurmánský zážitek celého grilování. :yes:

Prosim tě jaká je ta rybí omáčka(výroba), kupovaná?dík

Další hezký receptík:yes:

jééééžííííííš, to je zase nátřesk - parádní žraloček:yes::-D

Ivčo, tys musela být v minulém životě rybářka;-).Žraloka mám v mrazáku a tvoje marináda se mi moc líbí.

tohle je krásnější jak loňský ročník Plájboje v kůži vázaný!!!!:-O:-O:-O:yes::yes::yes: Fakt moc pěkné...

jojo,to je pokoukáníčko;-):-pa lákadlo zároveň;-)+1:yes:

teda ta se do těch ryb ale pustila ta indiánka jedna...to je uplná jodová bariéra;-) aby si jeden hlídal i rybky v akváriu, kdyby jí došel matroš:-))
ale žraloka teda taky můžu:-p a ty ho máš náramně vytuněnýho:-p:yes::yes:
mi napadlo...mám taky na mrazu dva žraločí fláky, tak to průbnu, ale odstředěný ústřice doma nemám, jinak bych to všecko dala dohromady;-):yes:

Má to úžasnou barvičku :-p:yes:

Krásně udělaná"rybka":-*Nepohrdla bych:-p+:yes:

isindy: tak bezva, :-K:-):-)já ho zkusím tedy podle Tebe, jukala jsem v pátek v Globusu na něj, ale bála jsem se ho vzít, tak ted jsi mne potěšila a díky moc:-K:-K

isindy: tak bezva, :-K:-):-)já ho zkusím tedy podle Tebe, jukala jsem v pátek v Globusu na něj, ale bála jsem se ho vzít, tak ted jsi mne potěšila a díky moc:-K:-K

varilamyskakasicku: byl super, mastný jen od trochy toho oleje na pánvi :-)

Isi, ty už taky nevíš, jakou rybičku udělat a tak rovnou žraloka si dáš, je fakt, že z té marinády bude dobrej a možná ani nebude tak mastnej. Dávám ti 3.bod:yes:

:yes::yes:Moc krásné, prima postup, receptík,:-K:-K jen mám dotaz jeden. Kdysi jsem měla také žraloka ala steaky, ale byly moc mastné , jaké to bylo u Tebe dnes ??Byl prima, nebyl mastný moc?? Třeba je to od druhu žraloka? Díky předem a dávám první bodík:-p:-)

Tématické fráze:
recepty na žralok steak, zraloci steak, steak ze žraloka, žralok steak recepty, zralok steak, žralok na grilu, žralok steak recept, recepty steak ze žraloka, steik ze žraloka, zraloci steik, zraloci steak recept, žralok recept, žraločí steak na grilu, steak žralok, steak ze zraloka recept, recept na zraloka, žralok recepty, steaky ze žraloka, jak udelat zraloka, žraločí maso recept

Suroviny:
steak žraločí, olej olivový, šťáva citronová, omáčka sojová, omáčka chilli, omáčka rybí, kůra citronová, zázvor sušený, olej

Přidat fotografie receptu