Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 492 kJ / 1 313 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,84 g |
Tuky | 90,06 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 373 mg |
Sůl | 0,78 g |
Sacharidy | 4,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Omyté maso vložíme do studené vody, osolíme a zvolna přivedeme k varu.
Krok 2: Odebereme vznikající "šum", přidáme svazek libečku, cibuli (vcelku, zbavenou vnější "slupky"), česnek, pepř a při mírném varu "táhneme" cca 2 hodiny (po hodině odstraníme libeček, cibuli a česnek).
Krok 3: Přidáme kořenovou zeleninu a necháme další půlhoďku lehce probublat.
Zveřejněno 29. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vymazlená polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmo5
Moje poznámka
Vymazlená polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmo5
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 8 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 8 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 8 hodinami
Pečená jehněčí kýta
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční koláč
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční sekaná
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí maso na špeku a kořenové zelenině
Popelkaa před 19 minutami
Housky - zajíčci
TAkova před 1 hodinou
Tvarohové řezy - hrnečkové
AndreaAbb před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
stefi.f47 před 9 hodinami
Škubánky s mákem a škubánkové smaženky
Tereziena před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Noe_tvori před 10 hodinami
Tvarohové noky
Lencadlo před 10 hodinami
Cibulová pomazánka s nivou
Michaela-w před 10 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
klarakucakova před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Iveta_Brabcova před 11 hodinami
Tématické fráze:
polévka consomé,
consomé,
polévka consomé recept,
polévka conzumé,
vymazlená čočková polévka,
sum v polevce,
conzumé,
recept na hovězí consomé,
polévka conzomé,
šum z polévky,
polévka consummé,
šum na rybí polévce,
polévka comsome,
šum na polevce,
recept vznikající česneku polívku,
šum na polévce,
recept comsome,
hov. polévka recept,
sum z rybi polévky,
hov.žebra
Suroviny:
žebro hovězí,
korpus,
kosti uzené,
sůl,
mrkev,
celer,
petržel,
libeček,
cibule,
česnek,
pepř,
voda
Komentáře (6)