Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kotlety na fazolkách a mrkvi

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 236 kJ /
534 kcal
Bílkoviny11,13 g
Tuky35,44 g
Vláknina27,27 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 182 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy29,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme, obalíme v múke a hneď opečieme na oleji. Krok 2: Podlejeme horúcou vodou, dusíme, keď je skoro mäkké, pridáme mrkvu a fazolky. Pred koncom pretlačíme cesnak.
Pozn. Napriek úsiliu mi vyhľadávač neukázal túto verziu.

Zveřejněno 2. 6. 2011

Poznámka autora magdalenka

Podávame s ryžou, kuskusom, zemiakovou kašou a pod.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kotlety na fazolkách a mrkvi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B1NY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kotlety na fazolkách a mrkvi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B1NY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (18)

Magdalenko-vidím,že máme stejné chutě;-):-))Já dělávám z krkovičky,ale přidávám špalíčky celeru a trošku anglické slaniny:-*Moc nám to chutná a ty máš+10 bodík za dobrotu:-p

Ivuli, si milá...toto je úplne obyčajné a rýchlo jedlo. Snažím sa vždy zvýšiť dávku zeleniny pri mäse.

Neměla bych námitek, kdyby mi toto jídlo někdo naservíroval, miluji mrkev v každém jídle a fazolky mi vůbec nevadí:yes:

Masula: no, ta tarhoňa..taky bych nepohrdla:-p

chocolate:budem sa na budúce snažiť, ten uhlík už asi potrebujem.

Těstovinovou rýži dělám též jak pisatelka a je to moc dobré:-p,mám to místo tarhoni,kterou většinou neseženu:-/ a recept je přesně podle mého gusta :-)a proto dávám bodík:yes::-K

Nahnědlý (tzv. kafebraun:-D) odstín vkusně doplňuje základní zelenooranžovou barvu pokrmu, nejsme jen gurmeti, jsme i estéti, ne?:yes:Hned bych si kotletku nabídla.
Uhlík je univerzální na vrásky i akné, takže bych se ho nezříkala.

magdalenka:připálená rýže dodá uhlík - nutné k výživě mozkové tkáně :-D:-D:-D, koukej to připálit, ať to má grády :-D:-D:-D

Sme predsa nejakí labužníci či gurmáni...:-D

tak to je teda prima fór:-D:-D:-D:yes:jsem se Radku zasmála:-D

magdalenka: můžu se po něm utlouct:-D:-D

maris: máš tiež rada pripálený paraboiled?:-D

magdalenka::-D:-D
Asi přijdu na oběd;-):-)+

RADEK (neregistrovaný/á), nie je to "PŘIPÁLENÁ PARABOILED RÝŽE", ale cestovina - tzv. slovenská ryža, ktorá sa najprv osmaží a potom varí pod pokrievkou - zhruba ako ryža klasická.

MĚ TO TEDY PŘIPADÁ JAKO PŘIPÁLENÁ PARABOILED RÝŽE ŽE JE TAK NAHNĚDLÁ :-O

Tématické fráze:
vepřová kotleta na fazolkach, kotlety s fazolkama, vepřové kotlety na fazolkách, kotleta maso s fazolemi, fazolky gusty recept jako přílohu, kotleta na mrkvi, zelené fazolky s kotletou, kotleta s mrkví, pečené kotlety s fazolemi, fazolky s kotletou, kotleta s fazolemi, kotlety s fazolemi, vepřové maso na mrkvi a fazolkach, vepřová plec na zelených fazolkám, kotleta a zelené fazolky, kotleta zelene fazolky, kotletky na fazolkach, připálená mrkev, kotleta na zelených fazolkách, kotlety na mrkvi

Suroviny:
kotleta, fazolky mražené, mrkev, sůl, pepř, mouka hladká, olej, česnek, voda

Přidat fotografie receptu