Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šunkové lívance s Hermelínem

Hodnocení receptu je 5,0 (26×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Dooga Dooga

Náročný

Doba přípravy 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 957 kJ /
2 858 kcal
Bílkoviny175,59 g
Tuky121,65 g
Vláknina10,60 g
Cholesterol 936 mg
Sodík 5,69 g
Sůl14,62 g
Sacharidy249,33 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Suroviny, kromě šunky, dáme do pekárny v pořadí tekuté, sypké. Krok 2: Zapneme na program Těsto. Šunku nakrájíme na jemné kostičky. Krok 3: Po vykynutí smícháme těsto a šunku. Krok 4: Na vymaštěném lívanečníku upečeme lívance. Krok 5: Hermelín rozkrojíme na 4 plátky. Krok 6: Na talíř dáme salát. Krok 7: Můžeme ochutit citronem, cukrem, solí a pepřem. Krok 8: Dáme lívanec, plátek Hermelínu, lívanec, Hermelín a lívanec. Ozdobíme dle chuti zeleninou nebo bylinkami.

Zveřejněno 2. 6. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šunkové lívance s Hermelínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N7Lv

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šunkové lívance s Hermelínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N7Lv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (24)

Parádní recept;-):-p Ukládám si:yes:

Zelenině nefandím. Místo toho jsem to (na způsob javorového sirupu) polil luxusním výpekem z www.toprecepty.cz/recept/21124-krkovickove-platky-s-majonezovo-kecupovou-smesi/ ... A dílo bylo dokonáno. Za takové obžerství se budu stopro smažit v pekle... Jak tam asi vaří? :-p

štěpán: Ano. Je to 20 g čerstvého droždí.

štěpán: A co se Vám na tom nezdá? Je to půlka kostky:-8

štěpán 4. 6. 2011 14:50
a je to určitě 20 g droždí?www.toprecepty.cz

Moc pěkný nápad ;-):yes:

:-p krásný recept:-p:yes:

MOc hezký nápadíček,ten se mi líbí,hlavně proto,že je to na slano;-)ukládám a vyzkouším;-):yes:+1

:-p:-Okrása není co dodat:yes::yes:+19

:yes::yes::yes::yes::yes::-K

Dooga:moc pěkný:yes:

Super, moc hezky to vypadá, Vašku:-p:yes:

:yes::yes::-)

:-O:-O:-p:yes::yes::yes:

no to je ale krásná věžička;-)mňamkově to vypadá:-p:yes::-K:-K

Hezký recept:-p:yes:

Moc krásný recept:-p+9:yes:Vypadá to tak príma slavnostně:-*

1974andrea:Není problém. Pokud ho dáš hned mezi horké lívance, tak se nataví. Pokud jsou už vychladlé, stačí na chvilku do mikrovlmky.;-)

Moc šikovný receptík:yes:

Krásně to vypadá, o chuti nepochybuju :-p:yes:

:-O:-O:-O no to snad ne :-O:-O:-O....to vypadá nádherně :yes::yes::yes:+1

hm, kde mám lívanečník sakra...:-D;-):-p:yes:

No to je ale krása:yes::-)+

Výborný nápad,ještě by se mi líbilo,kdyby se ten hermelínek pěkně mezi těmi lívanečky rozpustil:-)):yes:

Tématické fráze:
lívance, šunkový lívanec, jemné lívance, šunka s hermelínem, šunkové recepty, šunková pomazánka s hermelín, lívance ze sypkého droždí, rukola s hermelínem, salát z hermelínu a šunky, tekuté lívance, livance s zeleninou, tekute testo na livance, šunkove kostky recepty, recepty na krkovickove platky, livance ze zeleninou, lívance na 100 způsobů, lívance bez droždí, těsto na lívance, recepty z hermelínem, recepty livanecky hermelin

Suroviny:
mléko, pivo světlé, mouka hladká, cukr, droždí, vejce, sůl, šunka, sýr hermelín, olej, salát

Přidat fotografie receptu