Suroviny
Porce: cca 6 - 8 ks (dle velikosti)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 704 kJ / 1 841 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,25 g |
Tuky | 9,77 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 368,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Farmářské bagety nebo bulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmQ5
Moje poznámka
Farmářské bagety nebo bulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmQ5
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 14 minutami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční stromečky
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 6 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 1 hodinou
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 4 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 17 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 18 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 18 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 18 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 18 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 19 hodinami
Tématické fráze:
bagety z zitne mouky,
nejlepší recepty na bagety,
žitné bagety,
žitná bageta,
domácí bageta recepty výborná,
bageta z žitné mouky,
rychlé bagety,
rychla bageta,
žitná bageta recept,
bagety ze žitné mouky,
rychlé domácí bagety,
zitne bulky,
bulky z žitné mouky,
nejlepší recept na chlebové bagetky,
rychlé bagety pečeme,
bageta ze žitné mouky,
chlebové bulky,
jednoduchá bageta,
vesnicka bulka,
rýchlé domácí bagetky
Suroviny:
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
sůl,
cukr,
voda,
droždí čerstvé,
mouka hladká
Komentáře (66)