Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahodové jako tiramisu

Klasické italské tiramisu je velmi oblíbený dezert, který inspiroval k mnoha variacím. Dlouhé piškoty navlhčené kávou můžeme například zkombinovat se smetanovo-tvarohovým krémem a čerstvými jahodami.

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Severinka Severinka

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 1 kus

1kus

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 413 kJ /
816 kcal
Bílkoviny38,00 g
Tuky52,75 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 175 mg
Sodík 250 mg
Sůl0,58 g
Sacharidy47,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejdříve uvaříme silnější kávu. Krok 2: V misce smícháme zakysanou smetanu a tvaroh, přidáme oba cukry, v případě potřeby přidáme cukru více. Krok 3: Do misky nebo krabičky skládáme piškoty, které jsme navlhčili kávou. Na ně poklademe rozpůlené jahody, které potřeme krémem. Vrstvy střídáme, dokud suroviny nedojdou. Navrchu musí být jahody. Krok 4: Dáme vychladit a rozležet do lednice a za několik hodin můžeme podávat.

Zveřejněno 10. 6. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jahodové jako tiramisu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vmZX

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jahodové jako tiramisu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vmZX

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Elisabeth 9. 6. 2016 18:30
Tiramisu jahodove i jakekoliv miluji, takze davam:-K, dale bych mela pripominku, ke vsem kucharkam, co tady pisi receptiky, uvadejte u tuku, kysanych smetan cukru, nazvy, z kalisku, obalu, protoze dnes je takove mnozstvi jak kysanych smetan, slazenych neslazenych, cukr,moucka, krystal, pisek, to vse ovlivnuje ten spravny postup, takze nektera proste cukr da moucku, a on krystal , ci pisek , ci tuky je veliky rozdil toho, abyse vse povedlo, jak zde uvadite, ona cokolada na piskotu je take umeni, takze kdyz hladkou coko polevu, tak je treba rici presny pomer a suroviny, jsem t.c. rok v USA a sleduji tady TOPnejlepsicho kuchareze vsech statu, a kdyz prijde na sladkosti, byste neverili, co vse na drobet na talirku je potreba precizne volit suroviny, a ze i ti soutezici jsou vesmes nejlepsi kuchari svych restauraci pokazi lecos, a je jim to vytknuto, pripousteji, ze udelali zasadni chyby ve spravnem pomeru surovin a hlavne tech o kterych vyse pisi, takze kucharina je UMENI a neodflaknout to, aby vysledek byl pastvou na oci a chutove bunky ten nejlepsi, a ze musim konstatovat, ze na nasi kuchyni ZADNY STAT NA SVETE NEMA, my mame tak vynikajici jidla, polevky,moucniky, pomazanky, takove obrovske mnozstvi napadu, ze ani jedna zeme nema takovou ruznorodost a vyber, jen podotykamNEMAME VZDY KVALITNI SUROVINY A O TOM TO TAKE JE HODNE, je treba si je shanet v kvalitnich prodejnach, aby to nebylo pancovane, eckovane,sajrajtove, zasadne vybiram potraviny kvalitni, bohuzel i cenove jednou tak drazsi, o tom to je, a to by se melo zmenit, proc kupovat a jist odpad, ecka,hnilotiny,nekvalitni suroviny,my jakoi hospodynky se nebojme vracet obchodum zmetky,prosle suroviny, potraviny, upozornujte, ktere obchody to zasadne nedodrzuji, podporujme farmarske potraviny, suroviny, vyrobce, pestitele, a zacneme odbouravat aholdy, co nas krmi z odpadem dovozu, dekuji a tesim se na dalsi skvele napady nasich kucharinek ceskych:-K

Severinka: aha!:-D

Jana Remkova:tiramisu - jako že jsou piškoty namočené v kávě:-D:-D:-D

Jahodové..co??

Tématické fráze:
jahodové tiramisu, tiramisu s jahodami, tiramisu jahodové, jahodovy tiramisu, jahodovo tvarohové tiramisu, jahodové tyramisu, jahodové teramisu, jahodové tiramisu ze zakysané smetany, jahodové tiramisu recept, jahodová tiramisu, recept na jahodové tiramisu, tiramisu s jahodama, jahodové tiramisu z tvarohu, jahodové tiramisu s tvarohem, tiramísu, jahodová tiramisa, recept na tiramisu, recepty jahodové tiramisu, dort za studena ze zakysané smetany, jahodové tiramisu ze zakysané smetany recepty

Suroviny:
jahody, piškoty cukrářské, smetana zakysaná, tvaroh, cukr vanilkový, cukr krupice, cukr vanilkový, káva rozpustná

Přidat fotografie receptu