Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ryba z Delty Mekong

Hodnocení receptu je 5,0 (23×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 429 kJ /
1 059 kcal
Bílkoviny110,25 g
Tuky44,65 g
Vláknina9,94 g
Cholesterol 524 mg
Sodík 3,73 g
Sůl8,51 g
Sacharidy50,16 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pangase necháme rozmrazit a vysušíme ho papírovou utěrkou. Nakrájíme filety na nudličky, posypeme zázvorem, přidáme obě omáčky, rozšlehané vejce a solamyl rozmíchaný v trošce vody a necháme chvíli odležet. Krok 2: Na pánvi rozehřejeme trochu oleje, přidáme proužky červené cibule, papriky, jemně pokrájené bílé části jarních cibulek a předem namočené a pokrájené Jidášovo ucho. Vše krátce podusíme, vyjmeme z pánve a dáme stranou. Krok 3: Na pánev přilijeme trochu oleje, necháme rozpálit, vložíme naložené rybí nudličky a za stálého míchání opečeme. Před koncem přidáme zeleninu a vše opékáme ještě cca 1 minutu. Je-li třeba, dochutíme ještě sojovou omáčkou podle chuti a posypeme zelenou cibulkovou natí.

Zveřejněno 15. 6. 2011

Poznámka autorky maris

Kdo má výhrady proti pangasovi, použije jinou rybu, ale neměla by mít kosti.

Podáváme s rýží nebo nudlemi.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ryba z Delty Mekong

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5Alv

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ryba z Delty Mekong

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5Alv

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (35)

Teď to na mně juklo v náhodných receptech.Líbí pani,moc líbí.:-K

:-O to je krása nesmírná! :yes::-K Nějak mi to uniklo :-S

varilamyskakasicku: Ivo - děkuju:-):-K

Tak toto jsme neviděla. ukládám takovou dobrotu a krásu Maruško:-K;-);-):-p:-p:-p:-p:-p:yes:

mirca75: mirečko, Tvé pochvaly si moc vážím, děkuju:-K

aje: díky za vyzkoušení a hlavně, že si žena pochutnala;-):-)

Tak se dnes zkoušel s kapra žena ta se oblizovala a já ryby moc nemusím ale toto se dalo prostě ryby jinak to já sním

Maris:-) to je ..... nádhera:yes:. Jídlo (recept) ukládám (pangas je v mrazáku;-)) a brzy vyzkouším. No a fotky - netřeba komentovat. Máš je krásně čisté, "jednoduché" a lákající k usednutí a vychutnání si té dobroty, která je na nich:-K. Tak Ti "závidím" možnost fotit venku...:-8;-):-K.

Ještě jednou moc děkuju:-K, byla to vítaná změna. Budu mít radost, jestli někdo vyzkouší;-)

Dnes je to tu jeden pěkný recept za druhým (bráno odspoda) :yes::-K.

Viem, že maris je moc šikovná, ale tie jej fotky ma ešte vždy vedia prekvapiť. Tentokrát aj názov je pekný. Samozrejme, aj recept.:yes:

Krásný recept, bodík je na cestě.
Aranžmá fotky je dokonalé:yes:.

To je senzační fotka a připravená rybka vypadá famozně.Chuťové buňky mám pekelně podrážděné.:-p:-p:-p

moc pěkný:yes:

to je nádhera:-*jasmín mám ráda,ta jeho vůně:-*a receptík je super:-p+1:yes:

Recept krasny ;-), rybu pouziji radeji jinou :-D. K fotkam neni co dodat, jenom poslat bodika, tak uz leti.....:-K.

:-8Parádní jídlo:-p+12:yes:nádherně nafocené:-K

:-KMaris, ta fotka je nádherná:yes::yes:+

Jana Remkova: Jani, já myslím, že seženeš, není to nic mimořádného, ale když to tam nedáš, tak se tak moc nestane;-):-)

No bezva. Pangasius mi nevadí, horší to bude s Jidášovým uchem a ústřicovou, nebo rybí omáčkou. Ani jedno, ani druhé tady neseženu.:-//:yes::yes:

No mňááám...holky, vy mi dneska dáváte zase...měla bych držet dietku, ale u vašich receptů to prostě nejde...pokaždé dostanu hlad, i když jsem po večeři :-8:-8:-(

cathleen:proboha nééé:-D:-D:-D:-D to já jen kvůli ilustračnímu fotu:-8:-D:-D
ale proti bejčí ozdobě ničehožnic nemám:-8:-D;-):yes:

:-p moc pěkné, recept i fotky:yes::-K

Krása,ale pangase od té doby,co mi řekli odkud pochází,nemusím. Ale recept je super a mám doma jiné druhy ryb,takže určitě zkusím. Moc hezké:-K:yes:

rebeka: Rebi, já mám! Potřebuješ? Ale zatím žlázy došly:-D naštěstí, mohli bychom se jich přejíst.....
Maruško, nádhera:-!:-K

To se ti povedlo dobré papání :-p:-p:-p,my máme panga rádi,uložím si recept a určitě vyzkouším....tobě letí bodík :yes::yes::yes:

maris:to jsem bystrá coo:-D:-D:-D:-D:-?
nemáš nějaký recept s býčími žlázami:-8:-?:-D:-D:-D:-D

rebeka::-D:-D - jj rýže je jasmínová a větvička je jasmín;-)
Díky:-K

jenom jsem polkla:-O naprázdno,bohužel:-(:-D:-D
ta rýže je jasmínová:-? ta větvička je z jasmínu nebo se pletu:-?;-)
šmárjá:-O:-O ještě že nemáš ucho z Jidáše( jako názornou pomůcku:-D:-D)
úžasný a dokonalý recept,moc se mi líbí:-K:-K
a fotto už snad ani komentovat nebudu:-K:-K
další+1;-):-K:yes::yes:

Tak do toho půjdu hodně brzy:yes::yes: Přenádherné fotky :yes::yes:+

Tématické fráze:
mekong omáčka, pangas mekong, recept na rybu, pangasius ryba foto, ryba recept, cibulkovy aspiku, veprove nudlicky s jidasovym uchem, odkud pochazi ryba pangacius, omáčka k pangasovi, omáčka mekong, jidášovo ucho recepty pangas s jidasovym uchem, mekong pangasius, ryba na nudličky rybí omáčka vejce naložíme

Suroviny:
pangasius, cibulka jarní, cibule červená, paprika čerstvá červená, jidášovo ucho, zázvor mletý, ústřicová omáčka, omáčka sojová, vejce, solamyl, olej

Přidat fotografie receptu