Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Blue drink
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p9RN
Moje poznámka
Blue drink
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p9RN
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 12 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 17 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 7 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 9 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 9 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 10 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 11 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 12 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 12 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 12 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 12 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 13 hodinami
Tématické fráze:
curacao drink,
drink curacao,
jednoduché drinky,
modrý drink,
curacao drinky,
drinky s curacao,
galaretka prodej,
drinky z curacao,
curacao blue recept,
blue curacao recept,
drink s curacao,
drink z curacao,
drinky recepty,
drink z curacaa,
zdobeni drinku,
drinky curacao,
curacao recept,
blue curacao recepty,
cukroví pátková zlatka,
pečení cukroví zlatka pátková
Suroviny:
galaretka,
gin,
tonic
Komentáře (94)
Eliz
Eliza:
Každopádně, pokud se galaretka nedá rozmíchat tak tam prostě zustané pro parádu
Po mých předchozích zkušenostech jsem tomu nevěřila, ale opět jsem vyzkoušela. V mém případě nepovolila ani po 3 hodinách. Použila jsem jinou barvu, vypadalo to celkem hezky, želé ve skleničce jsem dala ztuhnout do chladničky, pak zalila a upíjela, měla jsem tři a dbala jsem na to, ať je želatina pořád zalitá. Gin i Tonic jsem měla taky v chladničce, pak jsem už po dobu těch 3 hodin nechala taky při pokojové teplotě. Pak jsem si nalila čtvrtou skleničku, chtěla želé rozmíchat a nešlo to. Prostě jen lžičkou vykrajovat, kusy želé plavaly v drinku, prostě nešlo to. Přidávám foto. Něco děláme rozdílně, že Tobě to jde už po hodině, ale nevím co, zkoušet už to nebudu.
Nic to nemění na tom, že pro oko vypadá drink dobře a určitě tento nápad a recept někdo využije.
A co se fotek týká, nejsem profesionální fotografka, nefotím k reklamním účelům, ale myslím, že je na nich zřetelně vidět vše.Ještě jsem si dovolila jednu přidat.
a jestli si myslíš, že ti závidím obchod s želatinou....holka spadni zpátky na zem
jo a ty husy mě napadly proto, že ty jsi to přesně tak podala a nesmýšlím tak jen já. rozhodně si tady o lidech tohle nemyslím.nikdy jsem taková nebyla.mám ráda pohodu, klídek a veselí a nepřející nejsem,naopak, cizí radost je pro mě dvojnásobná
vůbec ti neupírám prezentaci, naopak, máš to opravdu pěkný. ale nemůžeš to samé očekávat od všech, kdo zkusí tvůj recept.k tomu stačí kousek schovívavosti a radosti z toho, že někoho tvůj recept zaujal a zkusil
jo a ze začátku se mi to líbilo,ty tvoje průsvitné želé recepty...
Co k tomu dodat
Ale to, že jsou Tvé komentáře arogantní, s tím souhlasím a že jsi velmi nespravedlivá k Merylas a smíškovi srettce i dalším, to je neoddiskutovatelný fakt
S arogancí tady ještě nikdo neuspěl, drzé čelo neprorazilo, spíš narazilo. Je to ale Tvoje volba, zařiď se, jak myslíš
Trochu vic pokory a min arogance by ti neskodilo. Jinak se tady nechytnes a nezapadnes
Já jsem pro tebe pyšná podnikatelka, tak ať. Ono by třeba stačilo míň závidět a víc přát a mohlo to být úplně jinak. Žeby tady byly nějaké husy od plotny mě ani nachvíli nenapadlo - ale tebe očividně ano.
Za to, že se snažím aby má práce vypadala co nejlépe včetně fotek, tak za to se vážně omlouvát nebudu.
Takže podle tebe jsem si to vymyslela? Normálně jsem to rozmíchala, šlo to, nevím jak jinák vás mám o tom přesvěčit.
ty jsi prostě pyšná paní podnikatelka a s naivní myšlenkou, že sem chodí spoustu husí od plotny,které by mohly být očarovány umně naaranžovanými fotkami s želatinou a tím se ti zvýšil prodej...jdeš na to blbě a nevidím to jen já...škoda.případně to mohlo vyjít, ale nějak už mám pochybnosti...
p.s.měj se galaretko
A znovu písnu - takhle udělaná galaretka rozmíchat nejde, věř mi. Leda bys ji nechala třeba hodku i déle mimo lednici (to pak měkne), ale pak zase nemá smysl dávat ji do drinku - ten by měl být chlazený.
srettka, cathleen: Hlavně, že vy se vždý vyjadřujete s úctou
Pokud máš Galaretko pocit, že Ti foto Merylas kazí reklamu, zkus si pořešit gramatiku na vlastním eshopu (a že já druhé na chyby nikdy neupozorňuji)...http://www.galaretka.cz/galaretka/eshop/0/0/5/3-Ru...
jinak autorka může ale vyjádřit nesouhlas k přidaným fotkám a třeba je i smazat, ovšem spíš bych od ní čekala vysvětlení - co a proč
to pak opravdu vytváří atmosféru tvé osobní reklamy
Tvůj recept jsem sice nedělala, ale už několikrát jsem galaretku rozmíchávala a rozpouštěla ve 400 ml vody právě proto, aby byla setsakra tuhá! Takže i já jsem přesvědčená, že Merylas má pravdu a rozmíchat to nejde.
Z těch fotek nadšená nejsem.