Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 274 kJ / 1 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,18 g |
Tuky | 99,56 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 547 mg |
Sodík | 424 mg |
Sůl | 0,81 g |
Sacharidy | 35,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso umeleme, smícháme s nasekanými bylinkami, vejcem kořením. Dáme na chvíli do lednice odležet.
Krok 2: Kapie podélně rozpůlíme, odstraníme semeníky a naplníme masovou směsí. Překryjeme plátkem kladenské pečeně.
Krok 3: Pekáč lehce vymažeme olivovým olejem a naskládáme do něj naplněné papriky.
Krok 4: Pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C.
Krok 5: Mezitím rozmícháme sáček rajské omáčky ve šlehačce a po půl hodině přilejeme k paprikám a pečeme cca dalších 20 min. Podáváme s bramborovou kaší.
Zveřejněno 18. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kladenské masové kapie ve smetanovo-rajské omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dwwx
Moje poznámka
Kladenské masové kapie ve smetanovo-rajské omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dwwx
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina s volskými oky (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 52 minutami
Red velvet brownies s tvarohem
Přidáno před 4 hodinami
Smetanová rýže se zeleninou a žampiony
Přidáno před 5 hodinami
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 19 hodinami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 20 hodinami
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno 30. 1. 2025 12:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Domácí kmínový chleba: Má křupavou kůrku, vláčnou střídku a úžasně voní. Z droždí je snazší na přípravu než z kvásku
Jihočeský kočičák neboli lepenice podle Pepy Nemravy: Skvěle k němu pasuje pečená krkovice, říká kuchař
Hrnková buchta s tvarohem: Dokonale vláčný a jemně nadýchaný moučník voní kakaem a vanilkou, na přípravu je snadný
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Červená řepa-salát
Iveta64 před 3 minutami
Macaroni & Cheese
Neregistrovaný před 14 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Neregistrovaný před 16 minutami
Francouzské brambory
Neregistrovaný před 18 minutami
Hrníčková bábovka
Neregistrovaný před 22 minutami
Naše haše
Neregistrovaný před 24 minutami
Pikantní medová žebra
Neregistrovaný před 24 minutami
Restovaná zelenina s volskými oky (vhodné pro diabetiky typu 2)
Neregistrovaný před 26 minutami
Domácí škvarky a sádlo
Neregistrovaný před 27 minutami
Koláč s kaštanovým pyré
Neregistrovaný před 27 minutami
Tématické fráze:
kladenská pečeně recept,
kladenská pečeně recepty,
příloha k rajské omáčce,
mlete maso v rajské omáčce,
kladenská pečeně,
prilohy k rajske omacce,
domácí kladenská pečeně,
kladenska omacka,
příloha k rajské,
kladenské,
recepty z kladenské pečeně,
recepty z kapií,
prilohy k plnenym paprikam,
rajská omáčka k plněným paprikám,
jakou polévku k rajské omáčce?,
omáčka z kapie,
příloha k plněným paprikám,
kulky v rajske omacce,
recept kladenská pečeně,
kapie recept
Suroviny:
maso mleté,
čerstvé bylinky,
vejce,
česnek,
římský kmín mletý,
sůl,
pepř,
kapie,
šlehačka,
omáčka rajská v prášku,
pečeně kladenská
Komentáře (5)