Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Paprikáš z kuřecích křídel nebo stehen

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Klara Klara

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny

Porce: 4-6

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie287 kJ /
69 kcal
Bílkoviny1,96 g
Tuky0,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji osmahneme na drobno nakrájanú cibuľku,pridáme kuracie mäso, z oboch strán osmažíme, pridáme soľ, kopcovitú lyžičku červenej papriky a ostatné korenie, chvíľu necháme dusiť prikryté vo vlastnej šťave, podľa potreby pridáme vodu a dusíme do mäkka. Krok 2: Keď je mäso mäkké, šťavu zaprášime hrubou múkou, necháme zovrieť a odstavíme.

Zveřejněno 21. 6. 2011

Poznámka autorky Klara

Podávame k tekvicovému prívarku, alebo aj samotné s haluškami /nie zemiakovými/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Paprikáš z kuřecích křídel nebo stehen

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YVlK

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Paprikáš z kuřecích křídel nebo stehen

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YVlK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Miloš Mičáni 10. 9. 2016 12:45
To je perkelt a nie paprikáš8-(

Miloš Mičáni:
Ba ne :-)
To je Kuře na paprice popětadvacáté :-D

Jane::-)
Fíííha, to je tu pomalu jak v molekulární kuchyni ;-)

Pajaska: Hruba mouka je mleta na kulicky. Hladka mouka je mleta na lupinky. Kulicky se na sebe min lepi a proto je hruba mouka vhodnejsi na zahustovani jakekoliv tekutiny. Dobre se rozmucha kdyz se rozprasi pres povrch tekutiny a promicha se s tekutinou. Nedelaji se hrudky.
Ja pouzivam hrubou mouku na vsechno, vcetne vanocniho cukrovi.

Paprikáš máme rádi:-*a hrubou mouku určitě vyzkouším;-)Recept se mi líbí:-p+7:yes:

Já mám uzenou papriku moc ráda, ale jen ji přidávám k normální, maximálně lžičku. Musí se s ní opatrně.;-)

Přehlídla jsem!!:-p Uzenou papriku mám, není špatná, ale nepředčila moje očekávání..;-)

spagetka: uzená paprika je na paprikáš výborná, osobně mi chutná víc než z obyčejnou paprikou :yes: kupuji tuto http://www.levnekoreni.cz/Paprika-uzena-50g--m8%7C... jednou do měsíce prodávají u nás u kauflandu na stánku a koření mají výborné a ta vůně :yes:
Klara: paprikáš u nás bývá často, :yes: +6

Ajta krajta, to bych si hned dala, takovou dobrotu. Prima recept. :-p:yes:+

kure na paprice je tu kolikrat?vyhledavac!!!

spagetka: Ladi, údenú papriku nepoznám, ale myslím si, že ňou nič nepokazíš

Pajaska: ano, väčšinou hrubou múkou, pri hladkej je väčší predpoklad, že zhrudkovatie. Ovšem aj pri hrubej, čťava musí vrieť a múku púšťam medzi prstami a vždy tam, kde to bublá

Klárko,výborné jsou paprikáše.:yes::yes:Optám se,ty zahušťuješ hrubou moukou?Je to jen věc zvyku nebo je to lepší ,než s hladkou?Děkuji.:-K

Určitě moc dobré+2:-p:-pze stehýnek;-):yes:

Klári :-*:-*:-p:-p - a dotaz, co říkáš na použití uzené papriky?, každopádně vyzkouším :-p:-p:yes:

Tématické fráze:
kuřecí stehna na paprice, kuřecí křidla na paprice, výborné recepty z kuřecích stehen, kurecí paprikáš, kuřecí stehna na paprice recept, paprikáš, recepty z kuřecích stehen, kuřecí spodní stehna na paprice a česneku recept, křídla na paprice, kuřecí stehna recepty, kuřecí stehno na paprice, paprikáš recept, výborný paprikáš, paprikas video, co uvařit z kuřecich stehen, kuřecí stehna a křídla, kuřecí stehna a křidla recepty, křídla na paprice recept, jak uvarit paprikac, guláš z kuřecích spodních stehen

Suroviny:
maso kuřecí, cibule, paprika sušená sladká, sůl, kmín mletý, česnek, mouka hrubá, olej

Přidat fotografie receptu