Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pudink bez škraloupu (do krémů)

Chcete zabránit nepříjemnému škraloupu, který na pudinku vzniká při jeho chlazení? Obzvlášť, když potřebujeme pudink do krému, je třeba aby byl ideálně dokonale hladký. S jednoduchým trikem se škraloupu vyhnete.

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Danca Danca

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Hotový pudink odstavíme, necháme v kastrolu ve kterém jsme ho vařili, a ještě horký ho na povrchu přetřeme plátkem másla. Krok 2: Poté necháme pudink bez míchání vychladnout. Krok 3: Pudink je krásně hladký a hrnec po něm pak jde zcela bez problémů umýt, protože z něj pudink lehce vyklopíme.

TIP: Jak zabránit škraloupu na pudinku?

Zveřejněno 29. 6. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pudink bez škraloupu (do krémů)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zqYr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pudink bez škraloupu (do krémů)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zqYr

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Štěpánka 22. 1. 2017 15:50
Tip funguje skvěle!!! Díky

Nadja: já mám taky spolehlivého strávníka na škraloupy, ať z mléka či jiných. Manžel je přímo miluje a je naopak naštvaný, když se škraloup nevytvoří :-D:-D:-D:-D:-D

Problémy se škraloupem na pudinku vůbec nemám - prostě ho stáhnu a sním. Mám ho z celého pudinku nejraději.:-p

Musím vyzkoušet:yes:;-)

Já zase do kastrolu na uvařený pudink dám mikrotenový sáček...a neoschne.

já posypu lehce cukrem,ktery jsem ubrala z dávky která patří do krému,pak se to stejně promíchá dohromady:-)

hmmm, šikovný nápad,já nechávám pod fólií:-)

Dobrá rada se vždycky hodí.

AniCiz: stačí přelít do jiné nádoby a teprve potom potřít tukem;-)

:yes:dobrý nápad,ale já vařím radši v mlékovaru,tak tam by to chládlo věky..

Já přikrývám potravinářskou folii

Dobrý nápad;-):yes:díky za něj:yes:

:yes::yes::yes:

super,:-K:-O také se dá na povrch pudingu dat kuchynský ubrousek, ten rulovaný a nechat chvíli..

Dančo, učíme se celý život a každá taková rada se hodí. Já ti za ni moc děkuji a určitě ji nazapomenu. Můžu ti za ni přidat pouze bod a dík;-):yes:

Tématické fráze:
krém z pudinku, krém z pudinku bez vaření, krém z hery, jak uvařit pudink, škraloup na pudingu, hrnec na vaření pudinku, krémy z pudinku, pudinkový krém, krémy z hery, jednoduchý pudinkový krém, hrnec na pudink, krem z hery a pudinku, krem s hery, pudinkový krém z hery, krem s pudinku, aby se neudelal skraloup na pudingu, pudink bez vaření, pudink recept, pudink do krému, pudinkové krémy

Suroviny:
pudink vanilkový, máslo

Přidat fotografie receptu