Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moje kaplické cmundičky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lilith-Isa Lilith-Isa

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 001 kJ /
1 434 kcal
Bílkoviny97,47 g
Tuky34,29 g
Vláknina25,92 g
Cholesterol 940 mg
Sodík 2,51 g
Sůl5,63 g
Sacharidy172,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory oloupeme, nastrouháme napůl najemno a nahrubo, přidáme nastrouhanou okurku a pokrájené vymačkané zelí, na kostičky nakrájené uzené maso, polohroubou mouku, trochu mléka, vejce, koření. Krok 2: Vše smícháme v těsto a smažíme bramboráčky.

Zveřejněno 8. 7. 2011

Poznámka autorky Lilith-Isa

Smažíme buď na oleji nebo sádle. Já osobně radši smažím na sádle.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Moje kaplické cmundičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yp5w

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Moje kaplické cmundičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yp5w

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

u mě je to podle toho čeho nám na zahradě roste víc ;-)

taky se dá použít :-)

tady by se,myslím,místo okurky dala použít i cuketa,že;-):-?:-)

Tématické fráze:
kaplický bramborák, kaplický bramboráky, bramborák kaplický, kaplické bramboráky, kaplické zelí, kaplické uzené, kaplický cmunda, kaplického bramborák, kaplického cmunda, kaplická cmunda recept, recept na kaplicky bramborak, kaplicka cmunda s kysanym zelim, kaplické uzeniny, recepty kaplická cmunda, kaplické bramborák, co že šťouchaných bramborák, recepty - bramborák kaplický, recept kaplický bramborák, kaplicka cmunda, kaplicke pecivo

Suroviny:
brambory, okurka salátová, zelí kysané, česnek, vejce, mouka polohrubá, maso uzené, sůl, pepř, majoránka, libeček, mléko

Přidat fotografie receptu