Mexické vlny
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 17 218 kJ / 4 115 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,47 g |
Tuky | 158,04 g |
Vláknina | 8,30 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 3,01 g |
Sacharidy | 562,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept na dezert mám z pořadu prostřeno, už jsem ho zkoušela několikrát a je moc dobrý. ;)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 12. 2011 13:44
Koláč je dobrý, robievam podobný, ale len zo svetlého cesta. Obmien je veľa, vyskúšam niekedy aj podľa rady Dany. Pridávam fotky
10. 7. 2011 13:16
9. 7. 2011 22:41
Buchtu znám pod mnoha názvy, ale tento vidím poprvé. Znám a peču často, dávám další bod.
9. 7. 2011 14:00
Jóóóó!Ten znám!Několikrát jsem ho pekla!Dá se různě obměňovat.Třeba bílé těsto,nalít jahodový pud.(ale dělám jen do 8 dl mléka-je to lepší).Na tu zakysanou nakrájet čerstvé jahody!!!Dát do ledničky.Já ho mám nadepsaný "buchta prudce žravá"!!!
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 16 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 19 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 47 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 53 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mikulášskou nadílku můžete dětem zpestřit vlastnoručně upečenými postavičkami. Tímto jim zaručeně uděláte radost
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: mexický dezert mexické dezerty dunajské vlny se zakysanou smetanou buchta mexické vlny buchta vlny moučník mexické vlny mexický moučník dezert vlny mexické moučníky žravá buchta mexické řezy vlny dezert zrava buchta prostreno mexicky desert buchta mexická vlna vlny buchta mexická vlna buchta mexické recepty žravá buchta z prostřeno mexická buchta
Suroviny: vejce, cukr moučkový, voda, olej, mouka hladká, prášek do pečiva, mléko, pudink vanilkový, cukr vanilkový, kakao, smetana zakysaná, čokoláda
Mexické vlny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZZyE
4 názory