Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 466 kJ / 2 501 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 236,58 g |
Tuky | 147,97 g |
Vláknina | 20,88 g |
Cholesterol | 575 mg |
Sodík | 7,10 g |
Sůl | 18,59 g |
Sacharidy | 46,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní hovězí s Moravankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zppZ
Moje poznámka
Pikantní hovězí s Moravankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zppZ
Nejnovější recepty
Kořeněné cukroví
Přidáno před 22 minutami
Vánoční stromečky
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 5 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 6 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 1 hodinou
Masové koule v kari omáčce
ricci před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 3 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 16 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 17 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 17 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 18 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 18 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 19 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na moravance,
omacka z moravanky,
omáčka s moravankou,
hovězí maso s moravankou,
hovězí maso na moravance,
guláš s moravankou,
hovězí guláš s moravankou,
moravanka,
přední hovězí maso,
maso na moravance,
maso s moravankou,
recepty s moravankou,
hovězí nudličky na moravance,
recept hovězí maso na moravance,
guláš na moravance,
hovězí kostky na moravance,
omáčka na moravance,
moravanka omačka,
pikantni hovezi maso kosticky,
pikantní naložené maso
Suroviny:
maso hovězí,
slanina,
klobása,
cibule,
moravanka,
kapie červená,
kapie žlutá,
omáčka worcesterová,
hořčice plnotučná,
bujón hovězí,
olej,
sůl,
pepř,
mouka
Komentáře (3)