Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 466 kJ / 2 501 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 236,58 g |
Tuky | 147,97 g |
Vláknina | 20,88 g |
Cholesterol | 575 mg |
Sodík | 7,10 g |
Sůl | 18,59 g |
Sacharidy | 46,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní hovězí s Moravankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zppZ
Moje poznámka
Pikantní hovězí s Moravankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zppZ
Nejnovější recepty
Kuřecí kůže plněná nádivkou
Přidáno před 2 hodinami
Jednohubky s vajíčkem, salámem a ředkvičkou
Přidáno před 2 hodinami
Jarní, levná vajíčková pomazánka
Přidáno před 2 hodinami
Hrášková polévka s lososem a slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Přidáno 12. 3. 2025 20:22
Zapečená brokolice
Přidáno 12. 3. 2025 16:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechový řez z jednoho vejce
Evakuace před 35 minutami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
gatear před 2 hodinami
Mušle s kokosovým mlékem a čerstvým pepřem
Radek2112 před 2 hodinami
Kapustový prejt
Stepkavera před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Sahula před 3 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
lendlova.j před 3 hodinami
Africké kuře
Tommyk před 3 hodinami
Pikantní špecle se slaninou a rajčaty
Lucie1001 před 4 hodinami
Vepřové nudličky podle Milana
agsk1 před 5 hodinami
Kuřecí "čína" se zelím
Horskadana před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na moravance,
omacka z moravanky,
omáčka s moravankou,
hovězí maso s moravankou,
hovězí maso na moravance,
guláš s moravankou,
hovězí guláš s moravankou,
moravanka,
přední hovězí maso,
maso na moravance,
maso s moravankou,
recepty s moravankou,
hovězí nudličky na moravance,
recept hovězí maso na moravance,
guláš na moravance,
hovězí kostky na moravance,
omáčka na moravance,
moravanka omačka,
pikantni hovezi maso kosticky,
pikantní naložené maso
Suroviny:
maso hovězí,
slanina,
klobása,
cibule,
moravanka,
kapie červená,
kapie žlutá,
omáčka worcesterová,
hořčice plnotučná,
bujón hovězí,
olej,
sůl,
pepř,
mouka
Komentáře (3)