Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolky po provensálsku

Hodnocení receptu je 5,0 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Na olivovém oleji zesklovatíme cibulku a na ní opečeme osolené maso. Krok 2: Přidáme pokrájenou zeleninu, ještě dochutíme solí a dusíme. Krok 3: Ke konci vmícháme posekané bylinky a česnek a ještě chvilku provaříme. Měla by se vytvořit šťáva z rajčat, pokud někdo nemá rád jejich slupky, může před krájením spařit a oloupat. Ničím jiným se nedochucuje, musí vyniknout vůně bylinek, kterých je potřeba opravdu hodně.

Zveřejněno 15. 7. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolky po provensálsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m7nE

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolky po provensálsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m7nE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Všem moc děkuji a jsem ráda,že zaujme i dietní strava:-));-):-K

Anna Kocikova:Aničko,já zase po těch deštích bojuju se slimákama,ale bazalku a rozmarýn mám ve skleníku,takže tam se nedostanou.;-)

krásný:yes: ale já bych to oddietnil:-D kouskem prasátka:-D

Krásné letní dietní a plné zeleniny, navíc kuřecímu neodolám:yes:

Moc hezký recept:-p+8:yes:Já jsem úplně vedle z těch Tvých nádherných bylinek,co používáš:-8Nemám šanci;-(mě všechno kočky okoušou:-8:-D

:-p:yes:

krásný letní receptík;-)+1:yes:

Mňam, to bude dobrota! Fazolky můžu a tyhle jsou zase na jiný způsob. . . Ráda vyzkouším! :-p:yes:+

Tématické fráze:
fazolky, zelené fazolky po provensálsku, fazolky recept, kuřecí maso po provensálsku, vepřové po provensálsku, zelené fazolky recept, fazolky recepty, kuřecí prsa po provensálsku, jak oloupat fazolky, fazolky , cuketa , lilek , kuře recept, fazolky po, rec eptna leco, vepřové z fazolkami po provensásku, cuketa po provensalsku, musí se bylinky spařit, receptna faole po provensálsku, fazole po provencálsku, vepřové po provestválsku, kuřecí prsa na fazolkách, recept nakureci prsa po provensalsku

Suroviny:
maso kuřecí, fazolky zelené, paprika čerstvá červená, rajče, cuketa, česnek, čerstvé bylinky, koření oregáno, rozmarýn, saturejka, tymián, olej olivový, cibule

Přidat fotografie receptu