Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naložený romadur s pivem

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lenka-m

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 848 kJ /
2 115 kcal
Bílkoviny73,33 g
Tuky200,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 333 mg
Sodík 4,53 g
Sůl12,00 g
Sacharidy5,33 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Romadur nakrájíme, posypeme kmínem, paprikou, vložíme do sklenice, zalijeme pivem, by byl sýr potopený a dáme okenní parapet (na teplo a světlo) uležet na 3-5 dní. Krok 2: Pak romadúr vyndáme na talířek a podáváme s pečivem namazaným máslem a s pivem.

Zveřejněno 21. 7. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Naložený romadur s pivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J66J

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Naložený romadur s pivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J66J

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Taky tak děláme a jeto pochutnáni :-)

Recept jsem vyzkoušel a bohužel musím říct, po cca 4-5 dnech byla výsledkem kvasící kaše. Možná spíš skladovat v ledničce než na parapetu?

Tak mám naloženo a ted už jen vydržet:-p

Tak jsem to právě namíchal a těším se na neděli večer :-p

Tématické fráze:
nakládaný romadůr, romadur, recept nakladany romadur, jak naložit romadur, nakládaný romadur recept, romadur recepty, recepty nakládany romadur, domácí romadůr, nakládaný sýr romadúr, cizrnové měšce recept, cizrnové měšce, romadur recept, naložený sýr, syr romadur, recept na nakládaný romadur, naložená niva, recepty romadur, nakladany pivni syr, nakladany syr v pivu, recepty nakládaný romadúr a pivni syr

Suroviny:
sýr romadur, pivo světlé, kmín mletý, paprika sušená sladká

Přidat fotografie receptu