Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené maso s hořčicí

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

BILKOVAI BILKOVAI

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 723 kJ /
1 607 kcal
Bílkoviny153,40 g
Tuky44,95 g
Vláknina16,50 g
Cholesterol 324 mg
Sodík 517 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy138,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, opepříme, osolíme a obalíme v mouce. Krok 2: Cibuli si nakrájíme na půlměsíčky. Krok 3: Smetanu smícháme s mlékem a oběma hořčicemi. Krok 4: Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Krok 5: Maso osmahneme na pánvi, aby se zatáhlo a vyjmeme. Krok 6: Do výpeku dáme krátce osmahnout cibuli. Krok 7: Tu vložíme do zapékací misky, na to maso, brambory a zalijeme směsí z hořčice, smetany a mléka. Krok 8: Až bude vše hotové a trouba vyplá, tak na to rozprostřeme plátky uzeného sýra a necháme samovolně roztavit.

Zveřejněno 19. 7. 2011

Poznámka autorky BILKOVAI

Zdroj - Maminčiny recepty. Bylo to moc dobré a lehce pikantní.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečené maso s hořčicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oAPk

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečené maso s hořčicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oAPk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

varilamiskakasicku, určitě by to šlo i s kuličkami. U tohoto jídla jde podle mně hlavně o tu chuť těch brambor s tou hořčicí a sýrem.
Děkuji všem za milé komentáře a bodíky:-K

:-*Za príma šťavnatou dobrůtku:-p+7:yes:

Hezké a zajímavé Ivetko, píší si také, zkusím o víkendu, možná, že by to šlo i se švédskými kuličkami, chci je spotřebovat, mam je dlouho v mrazáku už :-K;-):-p:yes:? Co poradíš??

Kombinace dijonské hořčice a kysané smetany je lahodná,dělám tak i základ na různé dresinky. Určitě dobrůtka.:-p:yes:

:yes:

Znám pouze se smetanou, tohle s Dijonskou hořčicí vyzkouším, musí to být moc dobré:-p

Tématické fráze:
maso s hořčící, zapečené kotlety s hořčicí, recept na maso s hořčicí, maso na hořčici, zapečené kuřecí maso s horčicí, zapečené brambory s horcici, vepřové maso s hořčicí, kotlety na hořtici, zapečené vepřové maso s hořčicí, kuřecí maso s hořčicí, maso v hortici, zapečené maso, maso na hořtici, maso s hořticí, vepřové kotlety s hořčicí, maso s dijonskou hořčicí, zapečené s hořticí, vepřová kýta s hořčicí, zapečená kotleta s hořčicí, vepřove maso na dijonské hořčici

Suroviny:
kýta vepřová, brambory, smetana kysaná, mléko, hořčice dijonská, hořčice, sůl, pepř mletý, cibule, mouka hladká, olej, sýr uzený

Přidat fotografie receptu