Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tuňákové medailonky se špagetami a středomořskou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

charousnice

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie442 kJ /
106 kcal
Bílkoviny8,68 g
Tuky7,56 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 99 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy0,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve scedíme přebytečný olej z tuňákové drti a drť dáme do mísy. Přidáme petrželku, vejce, kůru z citronu a strouhanku(tu přidáváme podle konzistence ,,těsta´´). Mělo by být vcelku nelepivé a držící tvar, nikoliv řídké. Krok 2: Poté tvoříme malé medailonky o průměru cca 5cm, které ještě z obou stran lehce obalíme ve strouhance. Krok 3: Ještě než začneme smažit, tak si uvaříme, dle návodu na obalu, špagety. Poté smažíme na oleji a hotové medailonky odkládáme na talíř s ubrouskem.

Zveřejněno 21. 7. 2011

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tuňákové medailonky se špagetami a středomořskou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XY2o

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tuňákové medailonky se špagetami a středomořskou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XY2o

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Tohle fakt někdo strčí do úst? :-O:-((

To se mi moc líbí:-)

Prominte, ale to snad ani nemuzete myslet vazne. Tunakovy karbos z konzervy a kecupovy prefabrikat? No to fakt ne :-(( Co takhle si udelat Stredomorskou salsu z cerstve zeleninky a pouzit cerstve tunakove medailonky? Tunak z konzervy je dobry do pomazanky ;-) Nazev zni opravdu luxusne, ale to je vse. Predstavte si, ze jste v restauraci objednate jidlo s timto nazvem a oni vam prinesou karbose z plechovkoveho tunaka na spagetach a prakticky flasku kecupu :no:

charousnice 21. 7. 2011 16:10
Děkuji Vám za kladné komentáře :)

to: Klariska - ona to není omáčka v pravém slova smyslu, spíš něco jako kečup, na dochucení :)

Recept se mi líbí:-p+6:yes:A ty medailonky jak jsou všechny krásně stejnoměrně vytvarované;-):yes:Moc hezky nafoceno:-K

Medailonky pěkné, fotky ještě hezčí :yes::-K, ale omáčku bych uvítala vařenou. Nic proti Heinzu, ale jak nás znám, na dvě porce by nestačil.

Ano, tuňákové koule nebo v tomto případě placičky jsou super, pokud někdo šetří smažením, lze je upéct výborně i v troubě na pečícím papíru jen zlehounka potřené olejem ;-)

Děkuji, ale recept není z mé hlavy, čerpala jsem z bbcgoodfood.cz :) jen jsem vynechala piniové oříšky a místo kuliček utvořila placičky :)

To je stejný, jako recept na "tuňákové koule", co tady už je, to asi fakt bude jedlý :yes::-p

To je moc hezký nápad,z tuňáka z konzervy mě to ještě nenapadlo. Pěkné:-p;-):yes:

Tématické fráze:
recepty z tuňáka v konzervě, středomořská salsa, tunakove karbanátky, tunak se spagetama, recepty z tuńákové drti, tunak se spagetami, tuňák z konzervy se špagetami, recetpty, recept na tunáka v konzervě, jak upect tunaka, veprove medailonky se spagetami, středomořská omáčka s olivami heinz, tuňákové placičky, placičky z konzervy tuňáka, medajnonky, tuňák v oleji recepty, rybi medajnonky s omáčkou, tunakova placicky v troubě, středomořská omáčka s olivami recepty, recepty tuňák v konzervě

Suroviny:
tuňák v oleji, kůra citronová, nať petrželová, strouhanka, vejce, těstoviny špagety, omáčka středomořská heinz s olivami

Přidat fotografie receptu