Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Risotto chorizo (pikantní chuti)

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

PatrikChefLizoTomis PatrikChefLizoTomis

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny

Porce: 1 Porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie599 kJ /
143 kcal
Bílkoviny4,33 g
Tuky0,99 g
Vláknina9,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 70 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy25,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rýži (ze sáčku nebo bez) propláchneme a vložíme do vařicí osolene vody na 10-15 minut. Krok 2: Mezitím nakrajíme cibuli, mrkev (očistěnou), papriku červenou a chorizo klobásku. Krok 3: Cibuli osmahneme na nahřátem tuku do zlatova, přidáme nakrajenou mrkev a papriku červenou a mletou. Krok 4: S měs s chorizo klobáskou smažíme 3 minuty a přidáme uvařenou rýži, smažíme a zároveň přidáme protlak a chili omáčku. Krok 5: Dochutíme sójovou omáčkou, solí, pepřem, můžeme i majorankou atd., dle chuti.

Zveřejněno 21. 7. 2011

Poznámka autora PatrikChefLizo…

Protlak můžeme použít dle zkušenosti. Také můžeme přidat kuřecí maso.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Risotto chorizo (pikantní chuti)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4WPk

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Risotto chorizo (pikantní chuti)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4WPk

Komentáře (11)

Danca:Vůbec nevadí , jo jo Rizzota mám rád všelijaké a toto je jedno z nej. :-) Povedlo se .

Dnes ho máme k obědu,je luxusní!!!:yes: Přidávám, s dovolením, fotečku ....teda spíš bez dovolení, snad to ale nevadí:-8:-K

:-K ahooojky kluci, to je dobře, že je zde další kluk:-)):yes:

Jana Remkova:
erudovaný znamená znalý nebo vzdělaný .. okolo toho pojmu no.:-p

Bibi, co to je.."erudovaný"?:-O:-D:-D Patriku, super, moc hezké recepty máš;-)

:yes:;-)

PatrikChefLizoTomis: Patriku, vítej v Topkové rodině a vidím, že jsi velmi erudovaný na tyto naše stránky o vaření a ještě ti přeju, aby se ti u nás líbilo;-)
Rizzoto je zajímavé a jistě moc dobré, máme ho rádi s čímkoliv, ale takto připravené ho neznám-dobrá inspirace k vyzkoušení;-) Dávám ti 5.bod:yes:

Tak na takovémhle rizotu by si určitě pošmáknul nejeden muž:-)):-p. Ty ozdůbky jsou krásné,super nápad:yes:

To vypadá dobře ;-):-p:yes: a máš originální foto, rovnou ze všeho :-D:yes:

Anna Kocikova:
Děkuji moc ;-)
s porku nakrajiš na kolečka a pak opatrně vytlačíš do těch 'úlu' :-)

:-))Patriku ať se Ti tady v tom našem"skorobabinci"moc líbí;-):-D
Recept je hezký a já Ti posílám první bodíček:-p+1:yes:
Takový nesmělý dotaz:-8takové ty bílé,jak když včelí úlky-z čeho jsi to vyráběl:-*

Tématické fráze:
chorizo, chorizo recept, rizoto s chorizem, chorizo omáčka, recept na chorizo, choriz, chorizo recepty, chorizo rizoto, rizoto s chorizo, čorízo, co je chorizo, omáčka chorizo, co je to chorizo, chorizo s rýží, recept chorizo, albert rizoto chorizo, rizoto chorizo, kuřecí rizzoto, omáčka z choriza, chorizo na grilování

Suroviny:
klobása, paprika čerstvá červená, mrkev, cibule, protlak rajčatový, omáčka chilli, rýže, sůl, pepř, olej, paprika sušená sladká, omáčka sojová

Přidat fotografie receptu