Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 167 kJ / 2 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,57 g |
Tuky | 26,37 g |
Vláknina | 64,71 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 3,91 g |
Sůl | 6,94 g |
Sacharidy | 440,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněný pstruh (Kanada)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZW
Moje poznámka
Plněný pstruh (Kanada)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZW
Nejnovější recepty
Máslová dýně s lilkem, paprikami, mrkví a cizrnou
Přidáno před 5 hodinami
Dančí kýta na smetaně s karlovarským knedlíkem
Přidáno 22. 4. 2025 10:05
Plněné těstoviny se špenátem
Přidáno 22. 4. 2025 06:00
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno 21. 4. 2025 18:46
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno 21. 4. 2025 08:02
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno 21. 4. 2025 05:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šlehačkový beránek
TerezaD před 19 minutami
Závin se zelím a anglickou slaninou
Alicia8 před 3 hodinami
Uzená cibulačka se šalvějí
Raymond před 3 hodinami
Vajíčkový salát
Slavista62 před 5 hodinami
Pochválená játra
Slavista62 před 6 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Slavista62 před 6 hodinami
Cookies s kousky čokolády
Iwana666 před 16 hodinami
Makový závin
Veronika.Hrozna před 17 hodinami
Jogurtový koláč s jablky
SpagetkaQ před 17 hodinami
Pizza z jogurtu
Aknytsirk před 17 hodinami
Tématické fráze:
kanadský pstruh,
pstruh na kmine,
pečeme pstruha,
pstruh na grilu recept,
pečeme ryby,
plněný pstruh na grilu,
pstruh recepty,
pstruh,
losos na kmíně,
nadívaný pstruh,
plneny losos,
pstruh s nivou,
kanada ryby,
peceme pstruhy,
pstruh kanadský,
plneny losos recept,
recepty z kanady,
"pečeme pstruha",
recepty kanada,
nadívaný pstruh na grilu
Suroviny:
pstruh,
sůl,
šťáva citronová,
olej,
cibule,
pórek,
celer,
kečup sladký,
pepř zelený,
strouhanka,
sůl,
pepř mletý,
římský kmín mletý,
máslo,
rajče,
pažitka,
víno,
citron
Komentáře (6)