Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 659 kJ / 1 830 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,53 g |
Tuky | 138,43 g |
Vláknina | 17,52 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 1,99 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 26,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Formanská kola
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8XNW
Moje poznámka
Formanská kola
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8XNW
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 8 hodinami
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 22 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
miklve před 8 hodinami
Závin z jogurtového těsta
miklve před 8 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
miklve před 8 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
miklve před 8 hodinami
Květákový nákyp s hráškem
miklve před 8 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 8 hodinami
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 9 hodinami
Club sušenky
Kerstein před 9 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 10 hodinami
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 11 hodinami
Tématické fráze:
formanská polévka,
recept na kolu,
formanská roláda,
kola recept,
formanská polévka recept,
polévka formanská,
veprove kolo,
recepty-formanská kola,
recept kola,
formanská roláda recept,
recept na kolá,
recept formanska polevka,
koly recepty,
recept kol,
formanská krkovička,
recept závin nebo kolá špenátový,
vepřové kol,
slaný kolá recept,
recept na domácí kolu,
něco se špenátem recept
Suroviny:
krkovice vepřová,
klobása pikantní,
slanina anglická,
špenát baby,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
pepř,
sůl,
vývar,
mouka hladká
Komentáře (10)