Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 786 kJ / 2 578 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,02 g |
Tuky | 39,40 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 89 mg |
Sodík | 5,06 g |
Sůl | 12,16 g |
Sacharidy | 459,34 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do domácí pekárny vložíme vše tekuté, pak vše sypké, na závěr zaprášíme droždím. Zapneme program Těsto.
Krok 2: Pak si těsto rozdělíme asi na tři díly. Každý díl vyválíme do kruhu a ten pak rádýlkem nebo příborovým nožem rozdělíme na osminky.
Krok 3: Těsto svineme do tvaru rohlíků.
Krok 4: Necháme na plechu ještě 20 minut kynout.
Krok 5: Potřeme rozšlehaným vejcem, mlékem a vodou, posypeme semínky a pečeme dorůžova.
Zveřejněno 22. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podmáslové rohlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wjV
Moje poznámka
Podmáslové rohlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wjV
Nejnovější recepty
Kůzlečí roláda s nádivkou
Přidáno před 38 minutami
Topinky se zajíčky
Přidáno před 3 hodinami
Velikonoční lívance
Přidáno před 4 hodinami
Kinder mléčný řez
Přidáno před 4 hodinami
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 19 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na medu
Lubos74 před 1 hodinou
Domácí nudle
Lubos74 před 1 hodinou
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 2 hodinami
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 4 hodinami
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 10 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 14 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 15 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 15 hodinami
Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Katka K. před 16 hodinami
Tématické fráze:
rohlíky z domácí pekárny,
housky z podmáslí,
podmáslové housky,
rohlíky s podmáslím,
bagetový plech,
podmáslová buchta,
domaci rohliky z podmasli,
sýrové vafle,
domácí housky z podmáslí,
podmáslové rohlíčky,
housky s podmáslím,
podmáslové bagety,
domácí pekárna rohlíky,
domácí rohlíky s podmáslím,
rohliky recept,
buchta z podmáslí,
rohlíky v domácí pekárně,
rohlíky z pekárny,
podmáslové bagetky,
domací rohlíky z podmáslím
Suroviny:
mléko,
podmáslí,
sůl,
máslo,
mouka hladká,
droždí sušené,
kmín celý,
semínka sezamová,
semínka slunečnicová
Komentáře (6)