Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 901 kJ / 932 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,28 g |
Tuky | 8,61 g |
Vláknina | 13,92 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 228 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 178,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedlo-lilko-zelo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmB8
Moje poznámka
Knedlo-lilko-zelo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmB8
Nejnovější recepty
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno před 9 hodinami
Fazole na mexický způsob
Přidáno před 10 hodinami
Jarní kuřátka s mandlovou nádivkou
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno 15. 4. 2025 18:20
Škubánky se zelím z červené řepy
Přidáno 15. 4. 2025 17:53
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno 15. 4. 2025 17:03
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 51 minutami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 5 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 6 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 6 hodinami
Máslové opečené gnocchi se šunkou, pórkem a sýrem
Katka K. před 7 hodinami
Minutkové žampiony
Janet.P před 7 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
charlie.pv před 9 hodinami
Sedmikráskový sirup
Marylka před 10 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
kiwi40 před 11 hodinami
Jidáše, jidášky…
veronika_straka před 12 hodinami
Tématické fráze:
polentovy knedlik recept,
polentový knedlík,
recept polentovy knedlik,
špičaté zelí recepty,
varianty vepro knedlo zelo recept,
lilkové knedlíky recept,
polenta polotovar recepty,
varit se skodou,
lilek-jako polotovar,
knedlo zelo s kysanym zelim,
recepty -vepřo, knedlo,zelo,
polentovy knedlik se zelim,
knedlo lilek zeli,
recept lilko,knedlo zelo,
recept špičaté zelí,
polentovy knedlik recepty,
online knedlo zelo,
zeli spicate recept
Suroviny:
mléko,
voda,
polenta,
vývar zeleninový,
lilek,
česnek,
olej olivový,
sůl,
zelí kysané
Komentáře (12)