Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hříbkový hovězí skoro - guláš

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

paniemko

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 639 kJ /
870 kcal
Bílkoviny100,11 g
Tuky16,85 g
Vláknina47,34 g
Cholesterol 185 mg
Sodík 3,44 g
Sůl8,35 g
Sacharidy59,26 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli pokrájíme na drobno a krátce zpěníme na rozpuště Krok 2: né lžičce másla na teflonové pánvi. Krok 3: Maso i houby nakrájíme na přibližně stejně velké kousky. K cibulce řidáme hříbky a maso a nepřestáváme míchat, v okamžiku, kdy se maso téměř začíná "zatahovat" zaprášíme směs kmínem, paprikou, pepřem a solí. Krok 4: Restujeme na středním plameni dokud se maso nezatáhne, přidáme na tenké plátky nakrájený česnek a podlijeme horkou vodou. Krok 5: Pánev přiklopíme pokličkou a na mírném plameni necháme dusit do změknutí masa. Na závěr zahustíme trochou mouky.

Podáváme nejlépe s tmavým chlebem nebo dlouhozrnnou rýží s pažitkou.

Zveřejněno 7. 8. 2011

Poznámka autorky paniemko

Jedná se o kompromisní verzi velice příjemně pikantního guláše, který nechá vyniknout chuť hub a díky libovému masu a minimu tuku je skoro dietní.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hříbkový hovězí skoro - guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vm45

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hříbkový hovězí skoro - guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vm45

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (4)

Jednodušší recept a určitě výborný:yes:Moc se mi líbí;-)

:-p+5:yes:

hm hezky :yes:

Och!!!:-p:yes:

Tématické fráze:
hribkovy gulas, hříbkovy dip, hřípkový dip, hribkovy dipp, hříbkový hovězí skoro-guláš, hribkovy gulas s masem, guláš hříbkový, hřibkovi guláš, dietní hribkovy guláš recept, recept hříbkový guláš, hřibkový guláš recept, hribkovej guláš, hovězí guláš z hrudího, postup na hříbkový dip, omáčka s hovězího hrudího, hribkovi gulas s masem, plátky z hovězího hrudího, hribkovy tatarak, hřibkový dip recept, recept z libového hovězího

Suroviny:
maso hovězí, houba hřib, cibule, česnek, máslo, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, kmín celý, pepř, sůl, voda, mouka celozrnná

Přidat fotografie receptu