Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podmáslové bulky

Nadýchané uvnitř a na povrchu krásně lesklé a dozlatova vypečené. Takové jsou tyto bulky, které jsou zvláčněny podmáslím. Jsou skvělé jako snídaňové pečivo, k obědové polévce či třeba na večeři může posloužit jako hamburgerová bulka

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jikotka Jikotka

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min program s kynutím 2 hodiny

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava, program s kynutím 2 hodiny)

Suroviny pro 15 kusů

15kusů

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 551 kJ /
2 283 kcal
Bílkoviny79,65 g
Tuky44,27 g
Vláknina17,68 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 3,53 g
Sůl8,21 g
Sacharidy382,58 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do pekárny dáme nejprve tekuté, potom sypké suroviny a zapneme program Těsto. Krok 2: Po vykynutí těsto vyjmeme, rozdělíme na kousky, ze kterých vytvarujeme bulky a necháme je ještě asi 20 minut kynout. Krok 3: Potom bulky potřeme rozšlehaným vajíčkem, posypeme semínky a solí, dáme na pekáč vyložený papírem na pečení a pečeme v předehřáté troubě asi 20 minut.

Zveřejněno 11. 8. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Podmáslové bulky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EKkY

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Podmáslové bulky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EKkY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Nadýchané,voňavé a dobré :-)Posílám bod i foto :yes:

Za chvilku je strčím do trouby;-):yes:Jen jsme neměla pšeničnou chlebovou, tak jsem dala žitnou, budou trochu jinačí:-8

Jiřko, ty jsou opravdu nádherné. Vypadají, jako ty sladké rohlíky, nebo makovky, ale asi sladké nejsou, když je tam jen lžička soli. Každopádně plus:-)

:yes::yes:vypadají nádherně :-K

Tématické fráze:
sezamova bulka, pečeme bulky, sladka bulka, sezamové bulky, sladké bulky, bulky v troube, sezamová bulka recept, podmaslove rohliky, sladke bulky recept, recept na sladke bulky, jak upect sezamovou bulku, podmáslový chleba z trouby, bulka sladká, podmáslové kostky, bulky, bulky sladké, sladke tvarohove bulky, sladká bulka recepty, sladke bulky nekynute, celozrnne bulky s pizza náplní

Suroviny:
podmáslí, olej, sůl, cukr, mouka celozrnna pšeničná, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, droždí, vejce, semínka sezamová, sůl hrubá

Přidat fotografie receptu