Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené medailonky z candáta na grilu v uzené slanině

Candát patří mezi ryby s velmi jemným masem, které má příjemnou chuť. V tomto receptu najdete inspiraci na jeho přípravu na grilu. Jednotlivé kousky candáta stačí obalit ve slanině, opéct a podávat se zeleninou v bylinkovém oleji.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Náročný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 15 min

45 min (30 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 418 kJ /
2 968 kcal
Bílkoviny196,30 g
Tuky82,40 g
Vláknina201,60 g
Cholesterol 356 mg
Sodík 1,60 g
Sůl3,74 g
Sacharidy309,48 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filet bez kůže a kostí nakrájíme na jednotlivé porce a obalíme v plátcích slaniny. Okořeníme pepřem a pokud je málo slaná slanina tak i solí. Opečeme nebo grilujeme tak, aby bylo maso šťavnaté, ne vysušené. Krok 2: Čerstvé bylinky nasekáme a vmícháme do olivového oleje v poměru 3 díly oleje a jeden díl sekaných bylinek. Krok 3: Očištěnou zeleninu nakrájíme na plátky a marinujeme v bylinkovém oleji. Potom jí okořeníme a opékáme po jednotlivých kusech. Podáváme jako přílohu.

TIP: Jak grilovat zeleninu - jednoduchý návod

Zveřejněno 16. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečené medailonky z candáta na grilu v uzené slanině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nx4

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečené medailonky z candáta na grilu v uzené slanině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nx4

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Naše Evička je jednička:yes: a krášlí receptíky bez fotky. ;-):-K:yes:

eva hubova:fakt, krásná fotka :-K

Evo, tvoje fotka opět oživila zapadlý recept. :yes:

Bylo to moc dobré:-p:-pgrilovala jsem v troubě, místo candáta jsem dala aljašskou tresku, foto a:yes:

Tématické fráze:
ryby na grilu, candát filet recept, sumec na grilu, švestkové víno recept, filet z candata, recept na filet z candáta, candát filet, filet z candáta recept, candát filet recepty, filet candát recepty, uzene ryby, filet z candáta recepty, recepty ryby candát, čerstvý filet candát cena, recepty s candátem, uzení ryb, candát se slaninou, grilování candáta, uzený sumec, recept candát filet

Suroviny:
candát, slanina anglická, sůl, pepř mletý, paprika čerstvá červená, lilek, cuketa, bazalka čerstvá, olej olivový, česnek

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu