Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš po brněnsku - Argus

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cekrops cekrops

Náročný

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 247 kJ /
1 732 kcal
Bílkoviny199,00 g
Tuky104,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 540 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na dvou polévkových lžících vepř. sádla zpěníme do zlatova (spíše více) cibuli a jeden stróžek česneku. Až je to akorát, tak přidáme nahrubo nakrájené maso (vepř. krkovičku). Necháme maso zatáhnout. Krok 2: Přidáme všechno koření. S chilli kořením raději opatrně! Podlijeme pivem (nebo vodou). Necháme asi hodinu dusit. Pokud chcete tzv. hospodský guláš, tak maso necháme na chviličku "připálit". Ale opravdu na pár sekund! Krok 3: Poté přidáme rajský protlak a zase chviličku dusíme. V průběhu samozřejmě podléváme pivem či vařící vodou z konvice. Na posledních 20 minut tam vrazíme plechovku červených fazolí a necháme opět chviličku podusit.

Zveřejněno 14. 8. 2011

Poznámka autora cekrops

Pokud je guláš "udělaný" rychleji než Vy, tak si ho dejte na noc opočinout do chladničky! Zaleželý goulage bude jistě chutnati lépe druhý den! (nebo i třetí ...,)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Guláš po brněnsku - Argus

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ypjE

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Guláš po brněnsku - Argus

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ypjE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

To bych si hned dala.:yes::yes::-p

Gulášek má krásnou šťávičku:-pa kombinace s fazolema se mi líbí:-p+3:yes:

Přesně takový jsme dělali na zahradě na ohni a byl eňo ňůňo:-*:-*:-p:-p:yes::yes::yes:

Jak myslej ...:-*

cekrops:joo ty moji milí zeťáčci mají rádi dobré jídlo,jeden aj dobré pívo!!:-p;-)Ale s rumem bych nepochodila;-)Takže zkusím raděj tvůj guláš;-)

Před zeťáky se blízkneš ani né tak gulášem jako spíše pivíčkem !!! A Rumem !!! ;-)

:-p:-p:yes::yes:

cekrops:no jasně,teď udělám:-p a budu doufám před zeťáky úspěšná:-D:-DDíky!!!!!:-K

Jsi již nyní spokojená?;-)

Jó, tak to jo:-p;-)bych ho jistě jisto dala uležet:-p:-ppak to musí býti mňamka:-p+1:yes:díky:-K

Tématické fráze:
pivo argus výrobce, pivo argus, argus pivo, výrobce piva argus, pivo argus 14, mail argus-po.sk loc:cz, guláš po brněnsku, argus pivo recepty, hospodsky čili gulas, gulas s rumem, arguspivovyrobce, zabijačkový guláš recept s rumem, pivo argus-výrobce, obchod@argus-po.sk loc:cz, argus maso, brněnský guláš, brněnský guláš recept, hospodsky gulas s pivem, česnek argus, argus cervena plechovka

Suroviny:
krkovice vepřová, cibule, česnek, fazole červené ve slaném nálevu, sádlo, sůl, majoránka, bobkový list, koření gulášové, paprika sušená sladká, chilli, koření nové koření, tymián, protlak rajčatový, pivo světlé, pepř

Přidat fotografie receptu