Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čalamáda, jak ji dělám já

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

k.radulka k.radulka

Náročný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

Suroviny

Porce: 25 sklenic

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 286 kJ /
5 088 kcal
Bílkoviny169,00 g
Tuky32,40 g
Vláknina364,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22,19 g
Sůl50,00 g
Sacharidy895,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vše pokrouhat na malé plátečky, kostičky jak chcete. Krok 2: Vše smíchat, nandat do sklenic, pořádně zatlačit do sklenic, ale pozor, bez puštěné šťávy ze zeleniny. Krok 3: Zalít horkým nálevem a zavíčkovat. Krok 4: Zavařuju na 20 minut.

Zveřejněno 16. 8. 2011

Poznámka autorky k.radulka

můžete přidat i cukety

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čalamáda, jak ji dělám já

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m739

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čalamáda, jak ji dělám já

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m739

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
slovenska čalamada, zavařování čalamády, čalamáda bez zavařování, čalamáda, čalamáda ve vlastni stave, vyroba calamady, čalamáda z cukety a zelí, recept na slovenskou čalamádu, doba zavařování čalamády, chalamada, zavařování čalamáda, jak dlouho se zavařuje čalamáda, čalamada ze zeli a cukety, slovenská čalamáda ze zelí paprik s cibulí, čalamáda slovenská, jak se zavaruje calamada, calamady, calamada s cukety a zeli, slovenská čalamáda ze zelí, čalamáda ze zelí

Suroviny:
paprika čerstvá bílá, okurky sterilované, zelí bílé, cibule, deko, voda, cukr, ocet

Přidat fotografie receptu