Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 031 kJ / 485 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,98 g |
Tuky | 9,31 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 640 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 78,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrový sýr smažený v trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JE4o
Moje poznámka
Játrový sýr smažený v trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JE4o
Nejnovější recepty
Sezamové sušenky
Přidáno před 2 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 6 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno před 19 hodinami
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno před 23 hodinami
Plněná vejce s žervé
Přidáno 30. 3. 2025 12:00
Vafle s vůní pravé vanilky
Přidáno 30. 3. 2025 10:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláčky ze sýru
Dycky před 34 minutami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Ctibor67 před 57 minutami
Sedlácké brambory
hifiklub před 2 hodinami
Špagety s medvědím česnekem na způsob carbonara
TerezaD před 2 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Moanka před 2 hodinami
Jablečno-hruškový koláč s ořechy
Hana.Vodehnalova před 3 hodinami
Kuskus se sýrem cottage a zeleninou
ZboSy před 4 hodinami
Tatarák z pečeného celeru
ZboSy před 4 hodinami
Dančí gulášek
toprecepty.cz před 6 hodinami
Tématické fráze:
smazeny jatrovy syr,
trojobal syr,
játrová paštika v trojobalu,
játrový sýr,
obalovaná paštika,
trojobal na sýr,
paštika v trojobalu,
játrový sýr recept,
játrový sýr složení,
recept na játrový sýr,
obalovana jatrova pastika,
trojobal,
obaleny jatrovy syr,
rychlý trojobal,
paštika v pozlatku,
jak obalit sir na smažení,
smazena pastika,
recepty z lanchmitu,
játrový sýr smažený,
syr v trojobalu
Suroviny:
sýr játrový,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
olej,
salát ledový,
rajče,
paprika čerstvá žlutá
Komentáře (20)