Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Treska se studenou hořčicovo vaječnou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Tresku osolíme a okořeníme podle chuti. Krok 2: Opečeme na másle. Krok 3: Mezitím si z oleje, octa a hořčice, soli a špetky cukru vyšleháme dohladka omáčku. Krok 4: Přisypeme nakrájenou cibulku i s natí, kopr a nakonec vmícháme posekané vejce natvrdo. Krok 5: Omáčka se hodí k jakékoliv rybě, popř. grilovanému masu.

Zveřejněno 5. 9. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska se studenou hořčicovo vaječnou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rgP6

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska se studenou hořčicovo vaječnou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rgP6

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

zvláštni recept

Všem moc děkuji:-K:-8, že vás recept zaujal a pokud vyzkoušíte,budu ráda,když mě obdaříte kritikou - jakoukoliv;-)

Pěkná rybka,vyzkouším na grilování o víkendu+:yes::-p

Treska vypadá moc dobře. Omáčka dle ingrediencí bude chuťově dobrá taky. :yes:

:-p vypadá to lákavě:-K

Hezký receptík:-p+6:yes:Složení surovin na omáčku se mi také líbí:yes:

fajnový receptík;-) ta omáčka se mi líbí:-K:yes:

Tématické fráze:
recept treska, uzená treska, treska recepty, recepty treska, aljasska treska recept, file s vajecnou krustou, ryba s hořčicovo medovou krustou, omáčka vejce dijonská hořčice, omacka z vejce olivoveho oleje a dijonske horcice, treska

Suroviny:
filet z tresky, máslo, vejce, olej olivový, hořčice dijonská, cibulka jarní, kopr, sůl, cukr

Přidat fotografie receptu