Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový guláš v pomalém hrnci

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jikotka Jikotka

Snadný

Doba přípravy 210 min Doba přípravy: 210 min

210 min (210 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie770 kJ /
184 kcal
Bílkoviny1,53 g
Tuky15,52 g
Vláknina5,45 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájenou cibuli usmažíme v pánvi, přendáme do PH a přidáme nakrájené maso, koření, skleničku vody a pomalíme necelé 3 hodiny. Krok 2: V polovině pomalení přidáme mističku vývaru. Potom všechno přelijeme do kastrolu, přilijeme vřelou vodu, zahustíme hladkou moukou a provaříme.

Zveřejněno 9. 9. 2011

Poznámka autorky Jikotka

Neuvádím kolik vody, ani kolik mouky, protože to závisí na tom, jak hustý guláš chcete mít.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový guláš v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yp0V

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřový guláš v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yp0V

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Pomaláč nemám,ale receptík je moc fajn:-p+4:yes:

Pro ty, kdo nevědí, co je koření Čaraka:
Koření Čaraka je vhodné především do staročeských jídel či na grilování plátků dobrého kuřecího nebo vepřového...
Houbové koření, které se používá k dochucení polévek, omáček, mas nebo i jen k ochucení vajíček. Lze přidat kamkoli. Nejlepší je přidávat těsně před dovařením nebo až do hotového jídla. Dlouhým vařením ztrácí aroma.
Složení: sůl 28%, cibule, kmín, kořenová zelenina, koriandr, pepř, žampiony, houbové aroma, neobsahuje přidaný glutamát
http://www.caje-koreni.cz/koreni/49-houbove-koreni...
http://www.koreni.biz/ko-en-/eshop/1-1-Koreni/0/5/...

Doporučuji ho,nemusíte nic hlídat a maso je vynikající :yes::-D:-D:-p

moc hezký:-p:-ptaky stále koketuji s PH:-8;-)+1:yes:

No, tuhle vymoženost ještě nevlastním;-):yes:

Tématické fráze:
gulas v pomalem hrnci, pomalý hrnec guláš, guláš pomalý hrnec, gulášová polévka v pomalém hrnci, dochucení guláše, pomaly gulas, kureci a veprovy gulas, veprovy gulas v ph, houbový guláš v pomalém hrnci, recept na guláš v pomalém hrnci, ochuceni guláše, pomalý hrnec recepty, vrprový guláš v pomalém hrnci, vepřový guláš, guláš z kližky v pomalém hrnci vynikajici, vepřovy gulaš na divoko, vhodne maso na guláš, vepřové plátky v pomalém hrnci, hrnec na guláš, vepřový guláš-pomalý pomalý hrnec

Suroviny:
maso vepřové, cibule, sádlo, koření gulášové, koření čaraka, kmín drcený, paprika sušená sladká, vývar, sůl, pepř, mouka hladká

Přidat fotografie receptu