Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí na divoko v římském hrnci

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

suslajda suslajda

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 902 kJ /
2 128 kcal
Bílkoviny236,81 g
Tuky99,77 g
Vláknina22,92 g
Cholesterol 540 mg
Sodík 2,11 g
Sůl5,00 g
Sacharidy50,73 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pánvi si rozehřejeme sádlo přidáme 2 stroučky česneku, jalovec, nové koření, bobkový list, pepř, rozmarýn, tymián, saturejku, šalvěj, chvilku restujeme, pak přidáme osolené a okořeněné maso. Krok 2: Maso ze všech stran zprudka opečeme. Krok 3: Do římského hrnce dáme nakrájenou cibuli, zbytek česneku, rajské nakrájené na čtvrty, špek, přidáme opečené maso, výpek z pánve, podlijeme vínem a trochou vývaru, hrnec přiklopíme a vložíme do trouby. Krok 4: Troubu nastavíme na 250°C, pečeme 30 minut, poté troubu ztlumíme na 180°C, maso podle potřeby podléváme a přeléváme výpekem, pečeme ještě 40 minut přiklopené a 20 minut dopékáme odkryté. Podáváme z bramborovým knedlíkem a špenátem.

Zveřejněno 9. 9. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí na divoko v římském hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zqRr

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí na divoko v římském hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zqRr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

Anna Kocikova::-Kděkuji

vseumel::-Kděkuji

Krásné a určitě moc chutné jídlo:-p+12:yes:

hezké :-p:yes:

:-Kvšem vám děkuji

srettka::-*to jsi mohla ještě zbylo:-D

Hanička, nádherný voňavý recept! :yes:

no kurňa susi:-p sem si měla všimnot dřív, vzala bych to přes kopec a rovnou přímo pro vzoreček:-))...s pěti knedlema:-p:yes:

Já římský hrnec mám,ale koupila jsem si moc velký a tak když se má namočit,tak bych musela ve vaně a manipulace ani v troubě není zrovna dobrá!!!:-(Ale receptík je super;-):yes:+1

Recept nemá chybu,musí to být moc dobré,ale nemám římský hrnec :-(nemohu vyzkoušet :-//:-D:-D:-D,ale bodík dávám...

Já taky nemám římský hrnec:-(, tohle oppravdu voní až sem.:-p:yes:

rebeka::-děkuji:-*

fíha:-O římský hrnec nemaje,nevadí..i pomalý by to snad zvládl..o barvičku se pak postará trouba;-):yes:
parádní receptík:-K:yes::yes:

Eliza::-Kděkuji:-*

Nádhera, fakt...voní to přes monitor:-p:-p:yes:

1974andrea:;-)děkuji:-*

Tématické fráze:
hovězí maso v římském hrnci, hovězí v římském hrnci, hovězí na divoko, římský hrnec recepty, římský hrnec hovězí, hovězí na divoko recept, hovězi pečeně v římském hrnci, hovězí maso římský hrnec, hovězí maso na divoko, římský hrnec, hovězí zadní v římskem hrnci, římský hrnec -recepty, recepty hovězí maso na divoko, pečení hovězího masa v římském hrnci, mail fiha.com.pl loc:cz, recepty pro rimsky hrnec, hovězí v římském hrnci, hovězí kostky na divoko, online recepty divocina v rimskem hrnci, hovězí na divoko s bramborovým knedlíkem

Suroviny:
hovězí zadní, cibule, česnek, sůl, koření na divočinu, sádlo, rozmarýn, šalvěj, tymián, saturejka, jalovec, koření nové koření, bobkový list, pepř celý, rajče, špek, víno červené, vývar

Přidat fotografie receptu