Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruží filé s bylinkovou šťávou

Hodnocení receptu je 5,0 (22×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

sebena sebena

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 804 kJ /
1 626 kcal
Bílkoviny180,25 g
Tuky90,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 700 mg
Sodík 524 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy4,13 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filé si osolíme, opékáme na olivovém oleji z obou stran. Krok 2: Hotové filé vyjmeme a do výpeku přidáme plátek másla, nasekané bylinky a podlijeme vínem, dochutíme citronovou šťávou, solí a ihned podáváme. Dobrou chuť.

Zveřejněno 13. 9. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruží filé s bylinkovou šťávou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yp1w

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruží filé s bylinkovou šťávou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yp1w

Marie

Komentáře (18)

Moc hezký recept. A foto také:yes::yes:+19

Pěkný recept-rybka:-p:-p+18,super foto:yes:;-)

Tyhle"odlehčené"recepty se mi moc líbí:-KČasově nenáročné;-)z príma dostupných surovin v závěru i podle krásné fotodokumentace bezva pochutina:-p+16:yes::-*

:-8 opravdu nádherný recept!:yes:

Jedním slovem - krása;-):yes:

:-p:-*:yes:

Mńáám!!:yes:

JJ, rybu můžu kdykoli a pstruha hódně často. Každá úprava co jsem neznal je vítána, kopr jsem dával k lososovi. No a ejhle, že mně to nenapadlo.:-O
Bod už letí, samozřejmě.:-K

:-p:-O:-*:yes:

Ááách...mňam :-p:-p:yes:

Děkuji za pochvaly:-8 Jj máte pravdu nebyla jsem tu asi rok:-( Během té doby se mi otočil život o 180 stupnu ( težký rozchod z kterého jsem odešla jen s "poloprázdnou igelitkou" takže jsem musela začít uplně znovu, ale už je vše ok a každým dnem nás bude o jednoho víc;-):-K ) A nestačím se divit jaké dobrůtky tu za tu dobu přibyly;-):yes:

1974andrea: nebooj, zítra zkouším, brácha mi právě dovezl pstroužky ;-):-p:-p:-p:-D:-D:-D
a věříím:-K:yes:

spagetka:Kopr a fenykl se podle mě k rybě velmi hodí

Moc hezké aranžmá a do křupava opečená kůžička:-p:yes:

Sebeno, to je opravdu parádní recept a parádně naaranžovaný;-) Tak zbývá už jen ten 7.bod:yes: Dlouho jsi tu nebyla:-O

:-Krybu můžu jakoukoli:yes:+1:yes:

Sebeno, dlouho jsem Tě tu neviděla, ale vrátila jsi se s plnou parádou - máš opět krásné recepty i fotky:yes::-)+

Vidím pstruha, milujuuu :-p:-p:-D:-D:yes::yes::yes:
Jen ten kopr bych asi k němu nedala, jinak :yes:

Tématické fráze:
filé ze pstruha, file z pstruha, pstruh duhový filety recept, pstruh filet recept, pstruh file recept, filé pstruh, pstruh file, pstruzi file, grilovaný filet ze pstruh, filé ze pstruha recept, recept file pstruh, recept file pstruh, file pstruh recept, pstruh duhový recepty filet, jaké víno k lososu, pstruh - filé, filé s bylinkovou, recepty file ze pstruha, filet z pstruha recept, pstruží filety

Suroviny:
pstruh, sůl, máslo, olej olivový, čerstvé bylinky, citron, víno bílé

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu