Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové s bazalkou a chilli vo woku

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Nonya

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 524 kJ /
842 kcal
Bílkoviny77,24 g
Tuky43,05 g
Vláknina17,04 g
Cholesterol 167 mg
Sodík 1,29 g
Sůl2,55 g
Sacharidy30,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do woku dame rozohriat 1-2 lyzice rastlinneho oleja, pridame na tenko nakrajane bravcove mäso a opekame pri vysokej teplote, kym lahko nezhnedne.( stir fry ) miesame a opekame. Krok 2: Maso vyberieme a odlozime na stranu na teple miesto. Krok 3: Do woku zo zvyskom oleja pridame fazulu a papriku, opekame (2-3 minuty), kým nezacnu karamelizovat - trochu zmaknut (zelenina by mala byt taka, ze daktore kusky su stale chrumkave len prehriate ). Krok 4: Pridame cesnak, zazvor, chilli papričky a rybaciu omacku ( podla chute – kto nema rad neda). Opekame tak cca 1 minutu pokial vsetko nezacne aromaticky vonat. Krok 5: Do woku pridame limetkovu stavu, bazalku a kecap Manis. Pecieme ( stir fry ) dalsiu minutu. Krok 6: Podávajte hneď s dusenou jazmínovou ryžou.

Zveřejněno 17. 9. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové s bazalkou a chilli vo woku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M7OB

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové s bazalkou a chilli vo woku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M7OB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

opravdu hezký a velice podrobný recept :-)

Dneska jsem potřebovala nějakou rychlovku, použila jsem vepřové palce a místo rýže máme nudle. Posílám bodík a fotku. I když zřejmě tady nějaká krásná byla, soudě dle komentářů.;-)

Anna Kocikova, da sa pouzit aj lacnejsie maso ale treba ho marinovat, na tento typ receptu je dobre pouzit ovocie na marinovanie napriklad ananas, nastruhany zazvor, kiwi alebo papaja ale pozor tieto "zmakcovadla" funguju az moc dobre...:yes:
Chabal , ( stir fry ) -miesanie a vyprazanie- tym ze sa pouziva velmi malo oleja pri vysokej teplote treba to stale "prehadzovat" aby nam to nezhorelo.

Takové minutky fakt neumím:-8a než bych znehodnotila použité suroviny,tak si to jednou za čas dám v restauračce;-)Jsem zbabělec:-OReceptík se mi líbí a jídlo na obrázku ještě víc:-K+4:-p:yes:

Recept vypadá hezky, já bych osobně vynechala tu rybí omáčku. Stir fry je smažit, ne? Občas to v závorce nechápu :-//:-)):yes:

úžasná fotka. Miluju takové jídla,ale raději když mi je někdo připraví :-8. Nádhera

Tématické fráze:
veprove ve woku, vepřové maso ve woku, vepřové stir fry, vepřové s bazalkou, kecap, vepřové na bazalce, stir-fry z vepřového masa, vepřové ve voku, jak se vaří ve woku, vepřová kýta ve woku, recepty ve woku, maso na woku top recepty, vepřové s rýží a bazalkou, vepřové na woku, stir fry mix zelenina, vepřove recept ve woku, kuřecí stir-fry, stir-fry omáčka, jak se vaří stir fry?, čina z woku

Suroviny:
panenka vepřová, fazolky zelené, paprika čerstvá červená, česnek, cibule, zázvor, feferonka, omáčka rybí, šťáva limetková, bazalka čerstvá, kečup sladký, omáčka rybí, olej rostlinný, zelenina, cibulka

Přidat fotografie receptu