Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Přírodní plátek s pepřovým přelivem

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Mirule Mirule

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie787 kJ /
188 kcal
Bílkoviny34,20 g
Tuky5,70 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 70 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Osolený a opepřený plátek masa opečeme z obou stran na rozpáleném oleji, hotové maso podlijeme vodou, přisypeme pár kuliček barevného pepře, dochutíme, provaříme a zahustíme solamylem, rozmíchaným ve vodě nebo jíškou. Podáváme s přílohou - jakou kdo má rád.

Zveřejněno 18. 9. 2011

Poznámka autorky Mirule

Dělám i z kuřecího a krůtího masa.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Přírodní plátek s pepřovým přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YVo9

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Přírodní plátek s pepřovým přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YVo9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (12)

Moc dobré, s dovolením přidávám foto.;-)

Krásná porce na obrázku, vím jistě, že bych ji klidně poobědvala, s chutí,:yes::-p

:-p:-p:yes:+10

jé hned bych si to dala. Ukládám.:yes:

děkuji všem :-K
já tedy také volím bram.kaši nebo rýži, ale občas zhřeším a pochutnám si na hranolkách:-p

Mńam a s bramborovou kašičkou by byl eňo,ňuňo:-*:-*:-*:yes:...+1

mě by to chutnalo :yes:

Mirule, to je vděčné, rychlé a dobré jídlo a máš tam pěknou šťávu, což mi rádi, tak máš 5.bod:yes:´

Pajajko, já jsem taky čistokrevná masařka- ne moucha:-D

Mirule, protože mám doma čistokrevnýho masožravce, tak takovou rychlovku ocení. Pěkné :-p:yes:+

Bezva šťáva, jídlo vypadá jedle!:-p:yes:

Moc hezká fotka,:yes: a přesto ,že jsem po obědě sbíhají se mi sliny.Uložím si a vyzkouším,je to jednoduché -rychlé a nepřekombinované....prostě v jednoduchosti je krása.Posílám bodík:yes::yes::yes:

To je taková vděčná rychlovka:-pjá bych si udělala raděj rýži;-)+1:yes:

Tématické fráze:
pepřový sos, vepřová pečeně bez kosti plátky recept, přirodní vepřová pečeně, vepřova pečeně přírodní, pepřový přeliv na maso, vepřová pečeně bez kosti plátky, vepřové plátky pečene přírodní, pepřový bešamel, přeliv na maso pepřový, veprove platky s peprovym prelivem, prirodni kureci platek, vepřová pečeně bez kosti plátky recepty, přírodní plátky, prirodni kureci platek s ryzi, sos na přírodní maso, recept na kureci prirodni platek, recept na přírodní vepřové plátky, přírodní vepřová pečeně s kostí recept, rychly přírodní platek, preliv k masu

Suroviny:
pečeně vepřová, pepř čtyř barev, pepř mletý, sůl, olej, solamyl, voda

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu