Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dýňové ragú s hlívou

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Středně náročný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 5-6

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 217 kJ /
769 kcal
Bílkoviny26,35 g
Tuky14,89 g
Vláknina56,86 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 92 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy109,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Dyňu narežeme na malé kocky. 1/3 dyne odoberieme nabok. Krok 2: Dužinu nakrájame na malé kocky. Krok 3: Zázvor, cesnak a 1 cibuľu narežeme nadrobno a opražíme na troche oleja. Pridáme 2/3 narezanej dyne, osolíme, okoreníme a dusíme, kým sa nezačne rozpadávať. Krok 4: Medzitým opražíme v druhom kastróliku narezanú druhú cibuľu a šalviové listy, pridáme narezanú hlivu a asi 5 minút opražíme. Krok 5: Keď sa dyňa začne rozpadávať, hlivu pridáme k dyni, vložíme zvyšok narezanej dyne a na pásiky narezanú kapiu a povaríme na slabom plameni asi 10 minút. Krok 6: Vložíme narezané špekačky, pridáme smotanu a necháme prejsť varom.

Podávame s chlebom.

Zveřejněno 21. 9. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dýňové ragú s hlívou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7W38

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dýňové ragú s hlívou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7W38

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (5)

:-) pěkný recept:yes::-K

Špekačky pridávať nemusíte, kto je mäsožravec pridá, kto nechce nepridá. Ja ich dávam podľa toho, kedy ragú jeme. Ak príde manžel zo záhrady, kde ťažšie pracuje, tak ich pridám, aby bolo jedlo sýtejšie. Ak je doma, tak nepridám. Podľa okolností.

Zrovna jsem si koupila hokaido, tak se chystám na nějaký experiment. Tohle nevypadá věru zle:-p:yes:.

Hezký recept:-p+2:yes:Ta žlutá dýně má moc hezkou sytou barvu,já bych ale také už špekáčky i když je mám ráda nepřidávala:-)

Moc pěkný recept :yes::-K. Určitě by mi chutnal i bez špekáčků, které nemusím.

Tématické fráze:
dynove ragu, dýňové ragú recept, dynove ragu s houbami, dýňové recepty, kroupové ragů, dýňová polévka s hlivou, ragu s houbami a dýní hokaido, dýňové ragů s cizrnou, cibulové ragú, hokaido s hlivou, veprove hliva cuketa dyne, kroupové ragú s houbami, recepty-dýnové ragu, houbové ragú s hlívou, dýňová polévka hlívou, ragu

Suroviny:
dýně, zázvor čerstvý, česnek, cibule, olej, smetana, sůl, pepř mletý, kapie, špekáček, hlíva ústřičná, šalvěj

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu