Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr na česneku a feferonkách

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 735 min Doba přípravy: 720 min Doba tepelné úpravy: 15 min

735 min (720 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny

Porce: 2 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie90 kJ /
22 kcal
Bílkoviny0,84 g
Tuky0,06 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Feferonku a zelenou petržel nasekáme nadrobno a potřeme díly osoleného kapra. Zalijeme cca 2 lžícemi olivového oleje a necháme nejlépe přes noc uležet. Krok 2: Pak kapra obalíme v hladké mouce a opečeme na rozpáleném oleji z obou stran. Krok 3: Utřeme si česnek a smícháme ho se lžičkou másla. Ještě horké díly kapra tím potřeme. Můžeme potřít i brambory.

Zveřejněno 21. 9. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapr na česneku a feferonkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jORY

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapr na česneku a feferonkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jORY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Tak takového kapříka bych si s chutí dala a oblízla všech deset...:-p:yes:

:-p:-p:yes:+bodík

ivulinka: díky:-8. Ryby jsou univerzál, dá se s něma dobře experimentovat;-)

...a zase rybička, a zase od Janičky výborně připravená:yes:

:yes::-p+9

chocolate: ryba by neměla být přeplácaná, jinak stratí chuť ryby.;-) Ale už mi bylo taky vytknuto, že jsem něco podobného udělala u jiného rybího receptu.;-) Nejsem profík kuchař a chybama se učím:-)

Moc se mi líbí tvoje úprava ryb-jednoduché a nebijící se chutě.+8

:-p mňam, krásná rybka:yes::-K

Díky:-8 Momentálně šlehám a šlehám žloutky podle Isindy, už jsem celá ušlehaná!!:-D

:-pryby můžu toto bude určitě pikantně dobré:-*+1:yes::yes:

:-OMňám:yes::yes:

cathleen: Bylo to moc dobré, ještě potřené tím máslem s česnekem:-*. Já jsem holt rybovec a králíkovec!:-))

:-pryby miluju, kapra asi nejvíc a tohle bude výborné;-):yes:

hm...ryby já můžu kdykoliv a jakkoliv :-p

Kouzelné Jani:yes::-K;-):-)

Tématické fráze:
gurmán recepty kapr, kapr na česneku, recept kapr, recept na upravu kapra, kapr na čili, kapr obalený, kapr na medvědím česneku, jak se dá upravit kapra, úprava kapra na česneku, kapr úprava česnekem, čili kapr, kapr na čili a česneku, kolik cesneku na kapra, úprava kapra, kapr pečený česnek, obalený kapr jinak, recepty na kapra

Suroviny:
kapr, česnek, máslo, feferonka čerstvá, olej olivový, mouka hladká, petrželka zelená, sůl, olej

Přidat fotografie receptu