Suroviny
Porce: hodně
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 33 393 kJ / 7 981 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,10 g |
Tuky | 584,24 g |
Vláknina | 18,50 g |
Cholesterol | 2,02 g |
Sodík | 883 mg |
Sůl | 2,68 g |
Sacharidy | 579,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Korpus necháme vychladnout (1) a druhý den se pustíme do zdobení.
Krok 2: Rybu rozkrojíme, pomažeme ušlehanou šlehačkou se ztužovačem a poklademe mandarinky(2).
Krok 3: Přiložíme vršek ryby (3) a můžeme dát do lednice vychladit, stačí chvilička, než si připravíme krém.
Krok 4: Tak 2-3 hodiny před zdobením si uvaříme puding. Mléko, cukr, 2 pudinky na hustou kaši.
Krok 5: Vše přelijeme do jiné nádoby, uhladíme a pomalu ze strany lijeme studenou vodu. A necháme vychladnout. Voda nám zabrání škraloupu. Do stejné místnosti dáme obě másla a čekáme na stejnou teplotu.
Krok 6: Když je vše vychladlé a rozehřáté, připravíme si krém ke zdobení.
Krok 7: Vodu z nádoby vylijeme, puding dáme do větší a vyšší nádoby a šleháme elektrickým šlehačem na kaši. Pak pomalu přidáváme máslo. Stále vše šleháme.
Krok 8: Pokud je krém málo sladký, můžeme přidat moučkový cukr, já dávám tak lžičku a stačí to. No a můžem rybičku začít zdobit (4,5,6). Použila jsem i potravinářské barvy. Zdobíme podle fantazie. Na oko jsem použila piškot, bílou a černou potahovou hmotu K2
Zveřejněno 24. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort hledá se Nemo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pXgm
Moje poznámka
Dort hledá se Nemo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pXgm
Nejnovější recepty
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 2 hodinami
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 4 hodinami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 7 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 8 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Čech na výletě v Dubaji ochutnal virální dubajskou čokoládu: Prozradil nám, kolik za ni zaplatil i jestli stojí za ten humbuk kolem
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Luxusní štědrovečerní večeře pro zdravý spánek
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 3 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 4 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 5 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 6 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 6 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 8 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 21 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 22 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 22 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 23 hodinami
Tématické fráze:
dort nemo,
dort nemo postup,
dorty nemo,
dort rybička nemo,
nemo dort,
nemo dort,
rybička nemo,
dort ryba nemo,
postup na dort nemo,
dort rybička,
dort s nemo,
dort rybičky,
rybičky nemo,
dorty pro tebe,
dort s rybami,
nemo dorty,
dort rybičky nemo,
mail nemo.no loc:cz,
dort nemo,
dort s nemo ryba
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
olej,
voda,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
kakao,
šlehačka,
ztužovač šlehačky,
mandarinky,
mléko,
cukr,
pudink,
máslo,
tuk perla,
cukr moučkový,
potravinářské barvivo,
piškoty,
hmota potahovací
Komentáře (17)