Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 731 kJ / 1 848 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 355,14 g |
Tuky | 32,76 g |
Vláknina | 5,11 g |
Cholesterol | 830 mg |
Sodík | 2,15 g |
Sůl | 5,36 g |
Sacharidy | 31,30 g |
Postup přípravy
Podáváme s přílohou dle vlastní volby, doporučuji bylinkovou rýži.
Zveřejněno 27. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí řízky s bylinkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJrg
Moje poznámka
Kuřecí řízky s bylinkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJrg
Nejnovější recepty
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 4 hodinami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 10 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 10 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 10 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové lokše (patenty, laty)
Neregistrovaný před 10 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
Neregistrovaný před 14 minutami
Paella Valenciana a Paella de Marisco
Neregistrovaný před 14 minutami
Linecký moučník s ovocem
Neregistrovaný před 14 minutami
Duo řezy s mákem a povidlovou náplní
Neregistrovaný před 14 minutami
Jednoduchá pomazánka s avokádem a vejci
Neregistrovaný před 35 minutami
Slané muffiny
Neregistrovaný před 46 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Ashelin před 54 minutami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Theodora před 56 minutami
Vepřové maso zapečené s kysaným zelím
Neregistrovaný před 1 hodinou
Tématické fráze:
kuřecí řízky,
kuřecí roláda s bylinkovou náplní,
kuřecí řízky recepty,
kuřecí řízek,
svazování česneku,
bylinkova smes na rizky,
recepty bylinková náplň,
bilinkova náplň,
skřipec na závitky použití,
bylinková náplň,
kureci rizky recept,
kuřecí náplň se smetanou a bylinkami,
kuřecí prsní řízky na bylinkách,
mortadela kuřecí,
kuchynska uprava kuřecich řizku,
svazovani masa,
kuřecí mortadela,
jak poznám hotový řízek,
svazování masa provázkem,
skřipce na zavitky pouziti
Suroviny:
prsa kuřecí,
mortadela,
pepř,
sůl,
sýr,
hořčice pikantní,
česnek,
pažitka,
petrželka,
smetana,
olej,
mouka hladká,
vývar kuřecí,
pažitka,
petrželka,
smetana
Komentáře (16)