Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní rybí karbanátky se salátem z červeného zelí od Zdeňka Pohlreicha

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Strowberry Strowberry

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 308 kJ /
1 030 kcal
Bílkoviny130,18 g
Tuky47,81 g
Vláknina2,90 g
Cholesterol 889 mg
Sodík 957 mg
Sůl2,29 g
Sacharidy18,21 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: KARBANÁTKY: Nejprve si nalijeme mléko do pekáčku. Vložíme k němu rybu a bobkový list. Pekáč vložíme do trouby na 15 min. na 190 stupňů. Krok 2: Mezitím si nakrájíme na drobno cibulku a chilli papričku. Dáme do mísy a přidáme uvařenou rybu (bez mléka a bobkového listu). Rybu rozmačkáme vidličkou. Zakapeme citronovou šťávou. Přidáme vejce, strouhanku a mouku podle potřeby. Dochutíme solí a pepřem. Krok 3: Směs dobře promícháme a tvarujeme karbanátky, které osmahneme na pánvi. Krok 4: SALÁT: Zelí nakrájíme na tenké proužky. Osolíme, přidáme cukr a ocet. Zelí dobře promačkáme, aby zkřehlo. Přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev, smetanu a majonézu.

Zveřejněno 3. 10. 2011

Poznámka autorky Strowberry

Pokud rybu nechcete předem vařit, použijte aljašskou tresku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní rybí karbanátky se salátem z červeného zelí od Zdeňka Pohlreicha

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/517X

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní rybí karbanátky se salátem z červeného zelí od Zdeňka Pohlreicha

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/517X

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

no pan pohlreich je opravdu kuchař k pohledání,když vaří s těchto sraček. hlavně,že ostatní kritizuje

pangasius je opravdu naprostý humus:no:se všemi komentáři souhlasím.Raději koupim dražší,ale kvalitmí rybu. Ale co mě dost štve,ze si pan Pohlreich dělá nechutnou reklamu v novinách co se týče nemoci své manželky. Tímto u mne klesl na úroven RYCHTÁŘE-je to dost morbidní reklama:-//

Pangasius, jedna z nejodpadovejsich ryb. Zivi se odpadem a filtruje tezke kovy takze je pak mate hezky v "masicku".Kto to poda detem mel by jit za mrize. A vlastne kdokoli to prodava a nabizi si zaslouzi jedine vyprask:-((

Souhlasím s Petrulinkou.Pangasius je poravdu humus.To raději udělat rybí karbanátky z filé.Ve skutečnosti se to nesmí ani podávat menším dětem.Takže pozor na tenhle humus,který je cítit bahnem i po zakápnutí citronem

Petrulinka: Bylo by fajn, přestat číst HOAXy, které se nachází na netu, to co zde píšeš, je nesmysl. Rybu jsem měla vcelku - http://www.toprecepty.cz/recept/8320-peceny-pangas..., byla velmi chutná.

Petrulinka 18. 7. 2012 13:03
Používat Pangasia je trestuhodné. Toto je neskutečně hnusná ryba, chovaná ve špinavých vodách, krmená odpadem a hormony těhotných žen. Je tak znetvořená, že by se nikdy nedala prodávat vcelku, proto se dostane pouze v plátcích. ;-(

Vyzkousela jsem salatek a je moc dobrej! Zdenek nezklamal ;-))

:yes::-K

Moc hezký recept, ryby mám ráda v jakékoliv podobě:-p.

Ojojóój!!! Dala bych si!!:-p:yes:

Tématické fráze:
zdeněk poleraich recepty, rybi polevka od polreicha, pórková polévka krémová zdeněk pohlreich, zděnek poleraich, rybí polévka pohlreich, rybí polévka podle pohlreicha, čočka na kyselo podle pohlreicha, zdeněk pohlreich rybí polévka, poleraich recepty, poleraich, karbanátky podle pohlreicha, zdeněk poleraich recepty hovězí, rybí karbanátky, zeli podle pohlreicha, rybí polévka z kapra podle polreicha, karbanátek pohlreich, pórková polévka zdeněk pohlreich, fazolová polévka zdeněk pohlreich, rybí polévka dle polreicha, zdeněk polhreich recepty

Suroviny:
karbanátky, filet rybí, mléko, bobkový list, cibulka jarní, chilli paprika čerstvá, strouhanka, mouka hladká, vejce, šťáva citronová, olej, sůl, pepř, zelí červené, mrkev, smetana zakysaná, majonéza, ocet vinný, cukr, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu