Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí kostky v PH

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Dooga Dooga

Snadný

Doba přípravy 390 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 360 min

390 min (30 min příprava + 360 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 720 kJ /
1 367 kcal
Bílkoviny225,85 g
Tuky23,73 g
Vláknina35,20 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 1,42 g
Sůl3,70 g
Sacharidy49,73 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Připravíme si základ jako na guláš. Pokud máte PH ve kterém je možné vařit i na sporáku, tak přímo v něm, pokud ne, bokem v kastrole. Krok 2: Osmažíme do světle hněda na kostičky nakrájenou cibuli. Přidáme na větší kostky nakrájené maso a orestujeme. Přidáme na větší kostky nakrájenou hlívu a kapie, na malé kostičky nakrájená rajčata. Krok 3: Mírně osolíme, přidáme pálivou papriku, fajitas a nasekanou čili papričku. Pomalíme na st.1 šest hodin.

Zveřejněno 9. 10. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí kostky v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zm0Q

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí kostky v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zm0Q

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (23)

hrnec objednán a tento recept určitě vyzkouším hned jako první a samozřejmě posílám bodík.:-p:yes:

Kokoska: Ahoj. Já jsem spokojenej maximálně a nedám na něj dopustit. Jídla se nemusejí dělat na tuku a jen s minimem soli a koření a přitom jsou chuťově výborná, maso je šťavnaté a měkké. Polévky bezkonkurenční.:yes:

mohli by jste mi nekdo prosím napsat jak jste spokojeni s PH moc děkuji :-K váhám s koupí :-?

Moc hezký receptík:-p+14:yes:Teda na chlapa to máš krásně a vkusně naservírované:-K:-*

Zase další príma recepis pro PH:yes::-K

Dooga: máš to parádní a díky za další receptík pro línej hrneček:yes::-p+12

tapka:Je to speciální recept pro pomalý hrnec. Tam to nahrneš, a víc se toho nevšimneš.;-):yes:

Tak ta fotka je víc než krásná - slintám už teď. Odrazuje mě 6 hodin vaření, ale v papiNáku to snad bude rychlejší. Určitě tohle vyzkouším. Do guláše dávám ještě tak dvě, tří lžíce pikantního kečupu Hellmanns - ten kečup omáčce dodá dobrou chuť, tak to zkusím dát i tady:-p

to je nádhera+1:yes::yes:

Naservírované ok:-K:-K

:yes:Václave, krása, není co dodat:-p

Bibinka: Zase až tak pálivé to není- jen lehce pikantní.:-p

Jana Remkova:Použij koření jaké máš ráda. Výsledek bude dobrý.;-)

Dooga: takže by to vlastně šlo namíchat. Díky;-)

Doogo, krásný papů a máš to pěkně naservírované, jen já bych vynechala chilli a pálivou papriku, nemáme rádi moc ostré, ale to je náš problém;-) Máš prostě 6.bod:yes:

Jana Remkova:Je to přední hovězí, něco jako kližka nebo krk. Asi by to šlo uvařit i z těchto mas.
Fajitas je směs koření (uzená paprika sladká a pálivá, cibule, česnek, hořčice žlutá, tymián, třtinový cukr, sůl).

Tématické fráze:
hovězí kostky, hovězí péro, hovezi kostky recept, hovězí kostky recepty, hovězí pero recept, hovězí péro recepty, recept hovězí kostky, hovězí maso péro, hovězí fajitas, hovězí podplecí, hovězí maso - péro, recept hovězí pero, recept na hovezi kostky, recepty z hovězího pera, recepty hovězí maso, hovězí fajitas recept, hovězý guláš, hovězí podplecí recept, hovězí podplečí recepty, hovězí kostky recepty ph

Suroviny:
přední hovězí, hlíva ústřičná, kapie červená, cibule, rajče naložené, chilli paprika čerstvá, sůl, paprika sušená pálivá, koření fajitas

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu