Tarhoňa
Tarhoňa je drobná těstovina oblíbená zejména na Slovensku a v Maďarsku. Používá se jako příloha k masu se šťávou, zavářka do polévek, ale skvěle se hodí i pro přípravu těstovinových salátů. Před vařením ji, pro lepší chuť, nejdříve opražte.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 442 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tarhoňa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBrN
Moje poznámka
Tarhoňa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBrN
Nejnovější recepty
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno před 4 hodinami
Ovocná tlačenka
Přidáno před 5 hodinami
Kakaové muffiny s borůvkovým tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Palačinky s jahodovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Rizoto s chřestem a hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Jahodové mlsání v mističce
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zauzený zelný " Eintopf"
Sahula před 2 hodinami
Chábovica (zelná polévka)
Sahula před 2 hodinami
Pampeliškový sirup
Borisovaanna před 3 hodinami
Kuřecí čínské nudle
Misicka77 před 4 hodinami
Beránek biskupský
Moanka před 5 hodinami
Věnečky z odpalovaného těsta od Marcely
PetraBrno před 8 hodinami
Zelený chřest s hráškem
trdlo před 10 hodinami
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Markettt před 10 hodinami
Fazolové lusky jako příloha k masu
evinkaaa před 10 hodinami
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
Michaela86 před 11 hodinami
Tématické fráze:
tarhoňa jak vařit,
tarhoňa jako příloha,
jak se vaří tarhona,
recepty s tarhoňou,
trhoňa,
torhoňa,
tarhoňa a kuřecí maso,
targoňa,
těstoviny tarhońa,
jak vařit tarhoňu,
tarhuňa,
karhoňa,
terhona,
recept s tarhonou,
tarhola,
tvarhoňa,
tarhaňa,
jak se dela tarhona,
tarhona cena,
tarhane
Suroviny:
mouka polohrubá,
vejce,
sůl,
voda
Komentáře (53)